Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on maailman pienin matkapuhelin – hinta vain muutaman kympin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Clubit New Media on esitellyt maailman pienimmän matkapuhelimen, joka on ennakkomyynnissä Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta. Peukalon tai USB-tikun kokoinen Tiny t1 -puhelin painaa vain 13 grammaa, mutta toimii täysin normaalin puhelimen tapaan. Mittojen puolesta puhelimella on korkeutta 46,7 millimetriä, leveyttä 21 millimetriä ja paksuutta 12 millimetriä. Tästä huolimatta Tiny t1:een on saatu mahdutettua 200 mAh:n akku, joka kestää lepotilassa kolme vuorokautta ja tarjoaa kolme tuntia puheaikaa.

Teknisten tietojen osalta Tiny t1 sisältää 0,49 tuuman OLED-näytön, joka toimii 64×32 pikselin tarkkuudella. Puhelimen muistiin mahtuu 300 yhteystietoa ja tekstiviestejä voi tallentaa 50 kappaletta. Muita ominaisuuksia ovat nano-SIM-korttipaikka, taustavalaistu T9-näppäimistö, microUSB-portti ja Bluetooth-yhteys. Hintaa Tiny t1:llä on edullisimmillaan 30 puntaa eli noin 34 euroa.

Käyttötarkoitusten osalta Tiny t1:n kerrotaan olevan ”täydellinen lenkkeilijöille, juoksijoille, kävelijöille, pyöräilijöille ja heille, jotka haluavat ottaa osaa extremeurheiluun”. Lisäksi Tiny t1 on herättänyt paljon huomiota huumorimielessä ja osalle yksin puhelimen pieni koko riittää ostoperusteeksi.

Tarkemmin Tiny t1:een voi tutustua Clubit New Median julkaisemalta YouTube-videolta.

Tiny t1 sopii valmistajan mukaan hyvin esimerkiksi lenkille mukaan otettavaksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jacco

    Ei pall ’itsetuntu’ vahvistu… ;)

  2. Pekka

    Tuon vois laittaa wanhan rikkinäisen rannekellon päälle pikaliimalla…

Tuoreimmat jutut