Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokemon GO saa uuden lisätyn todellisuuden tilan – yksinoikeutena vain iPhonelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

pokemon-go-joulu-pikachu

Pokemon GO on saamassa uuden lisätyn todellisuuden tilan, joka tulee yksinoikeudella Applen iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille. Ominaisuus hyödyntää Applen aikaisemmin esittelemiä ARKit-työkaluja, mikä osaltaan selittää, miksei lisättyä todellisuutta vielä tässä vaiheessa nähdä Android-laitteilla.

Pokemon GO -tiimi kommentoi lisättyä todellisuutta seuraavasti:

”AR+:n avulla pokemonit ovat nyt kiinnitettyinä tiettyyn pisteeseen, tarkoittaen, että käyttävät voivat kävellä pokemonien viereen nähdäkseen, miltä ne näyttävät tosimaailmassa. Kuvittele katsovasi massiivista Onixia tai käveleväsi valvatan Snorlaxin ympäri, joka tukkii tiesi. Tämä ominaisuus vie meidät askeleen lähemmäs pokemonien kokemista tavalla, jolla ne on tarkoitus esittää tosimaailmassa.”

Itse pelin pelaamisesta tiimi kertoi seuraavasti:

”Pokemonit lähtevät karkuun, jos ne huomaavat kouluttajan lähestyvän, joten ole varovainen. Voit hiipiä lähelle kerätäksesi Expert Handler -bonuksia, mutta mieti kahdesti ennen kuin juokset Charizardin viereen. Joudut toimimaan extra varovaisesti, ettet pelästytä sitä tiehensä. Huomiomittari ilmestyy pokemonin viereen sitä lähestyttäessä, ja kun mittari täyttyy, pokemon tulee karkaamaan. Jos näin käy voit yrittää etsiä pokemonia lähistöltä löytyvästä korkeasta ruohosta, mikä voi saada sen ilmestymään uudelleen ja tarjota toisen mahdollisuuden kiinni saamiselle.”

Charizard Pokemon GOn lisätyn todellisuuden tilassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut