Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei yrittää läpimurtoa Yhdysvaltojen markkinoille – Mate 10 -huippupuhelin pääsemässä operaattorimyyntiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Mate 10 Prossa on suuri 5,99 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella.

Mate 10 Prossa on suuri 5,99 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella.

Suomessa älypuhelinmarkkinoiden kärkeen noussut Huawei on maailmanlaajuisesti kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, vaikka merkittävillä Yhdysvaltojen markkinoilla se on jäänyt lähinnä sivustakatsojan rooliin.

Nyt Huawei yrittää jälleen läpimurtoa Yhdysvaltoihin. Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on vahvistanut huhut Huawein tuoreimman Mate 10 -lippulaivaälypuhelimen myyntiintulosta yhdysvaltalaisoperaattorien valikoimissa ensi vuonna. Huawei on saamassa puhelimensa ilmeisesti AT&T:n ja Verizonin valikoimiin.

Pääsy operaattorin myyntiin ei kuulosta mahdottoman suurelta virstanpylväältä, mutta Huaweille sellainen se on. Yhtiön huippupuhelimia ei ole Yhdysvalloissa perinteisesti operaattorien toimesta myyty.

Huawein tietä Yhdysvaltojen markkinoille vaikeuttaa tietenkin sen kiinalaisuus. Yhdysvalloissa sitkeästi esillä ovat pysyneet epäilyt, että esimerkiksi myös verkkolaitteissa vahvan Huawein kautta tietoja voisi pääsyä Kiinan valtionhallinnolle. Huawei on luonnollisesti kiistänyt väitteet. Myös Yu kommentoi asiaa nyt Associated Pressin haastattelussa. ”Me olemme yritys, joka todella välittää kyberturvallisuudesta ja yksityisyyden suojaamisesta. Me teemme asiat paljon muita paremmin”, hän totesi.

Lisää Yhdysvaltojen suunnitelmistaan Huawei aikoo kertoa tammikuussa CES-messuilla Las Vegasissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik1

    Aggressiivisella hinnoittelulla ja markkinoinnilla luulisi Huawei Mate 10 Pro malli pärjäävän iPhone 8 ja Samsung Galaxy S8 malleja vastaan pärjäävän!.

    • Henrik1

      🤔

Tuoreimmat jutut