Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Chrome tuli asennettavaksi Windows Kaupan kautta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Chrome -selaimen asentaja on tullut saataville Windows 10:n Kaupan kautta. Chrome ei kuitenkaan varsinaisesti vieläkään ole itsessään tarjolla sovelluskaupassa.

Google tarjoaa sovelluskaupan kautta vain Google Chromen asentajaa, ei itse Google Chrome -selainta. Ilmeisesti näin on hyväksyttyä kiertää rajoitusta, joka estää muilla kuin Microsoftin selainmoottorilla varustettujen selainten jakelun Kaupassa.

Päivitys kello 22.57: Microsoft on poistanut Google Chromen asentajan kaupasta. Se rikkoo Microsoftin mukaan kaupan sääntöjä. ///

”Tämä tarkoittaa, ettei Edgeä tarvita enää Google Chromen lataamiseen, selaimen menettäessä näin päätarkoituksensa monille”, tylyttää MSPoweruser-sivusto Microsoftin omaa selainta.

Lisäksi Google Chromen asentaminen on nyt mahdollista ilman pääkäyttäjän oikeuksia, jos Kauppa-lataukset on kuitenkin sallittu.

Google Chrome ei kuitenkaan edelleenkään tue Windows 10 S -käyttöjärjestelmäversiota, johon sovelluksia voi ladata vain Kaupan kautta. Windows 10 S:llä on siis tyytyminen yhä Microsoftin omaan Edgeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut