Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen hittituote myi loppuun tänä jouluna – uutta versiota povataan ensi vuodelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.

Applen täysin langattomat AirPods-kuulokkeet on maailmalla ja monin paikoin myös Suomessa myyty loppuun joulun alla. Nyt Apple-analyytikko, KGI Securitiesin Ming-chi Kuo, on kertonut Applen suunnittelevan AirPods-kuulokkeista uutta versiota ensi vuoden jälkipuoliskolle.

Kuon raportista uutisoi 9to5Mac-sivusto.

Apple toi AirPodsit myyntiin jo joulukuussa 2016, josta lähtien niiden saatavuus on pysynyt yllättävän pitkään varsin heikkona. Suomessa AirPods-kuulokkeiden hinta on 179 euroa. Kuulokkeiden erikoisuuksia täyden langattomuuden ohella ovat niiden kätevä latauskotelo sekä helppo paritus käyttäjän kaikkien Apple-laitteiden kanssa.

Apple ei ole toistaiseksi päivittänyt jo iPhone 7:n rinnalla julkistettuja AirPods-kuulokkeitaan. Se on kuitenkin kertonut tuovansa tarjolle uuden AirPods-kotelon, joka tukee langatonta latausta Applen uudella AirPower-latausalustalla.

Itse kuulokkeiden uudistuksista analyytikko Kuolla ei ole vielä juuri tarkempaa tietoa. Ainoa maininta jää uuteen kvartsikomponenttiin kuulokkeissa.

Aiemmin Kuo on kertonut odottavansa AirPods-kuulokkeiden toimitusten yltävän 26-28 miljoonaan kappaleeseen vuoden 2018 aikana eli suunnilleen tuplaantuvan.

AirPodsien myyntiintulosta lähtien heikkona pysyneen saatavuuden takana tuotannon pullonkaulana on erityisesti sen pienikokoisten akkuihin liittyvien piirilevyjen haasteet.

 

Ensi vuoden puolella tuleva Applen AirPower-latausalusta lataa niin iPhonen, Apple Watchin kuin myös AirPods-kotelon.

Ensi vuoden puolella tuleva Applen AirPower-latausalusta lataa niin iPhonen, Apple Watchin kuin myös AirPods-kotelon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut