Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Simpukkapuhelin palaa uudella tavalla: ZTE julkisti erikoisen taittuvan älypuhelimen kahdella 5,2 tuuman näytöllä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZTE Axon M sisältää kaksi näyttöä. Puhelin taittuu kiinni lähes tavallisen kosketusnäyttöisen älypuhelimen näköiseksi.

ZTE Axon M sisältää kaksi näyttöä. Puhelin taittuu kiinni lähes tavallisen kosketusnäyttöisen älypuhelimen näköiseksi.

ZTE on julkistanut uuden erikoisen Axon M -älypuhelimen, joka on varustettu kahdella näytöllä. Puhelin taittuu auki, jolloin kaksi näyttöä yhdessä tarjoavat laajemman näkymän ja mahdollistavat vaikka kahden täyskokoisen sovelluksen yhtäaikaisen käytön.

Tavallaan kyse on simpukkapuhelimen paluusta, mutta nyt aivan erilaisena kuin mihin takavuosina ehdittiin tottua.

ZTE Axon M on varustettu kahdella 5,2 tuuman LCD-näytöllä, joissa kummassakin on 1920×1080 pikseliä. Axon M:ssä on Android-käyttöjärjestelmä 7.1.2 Nougat -versiona.

Toinen takanäyttö pysyy pimeänä, kunnes sitä aletaan avata ja kääntää toisen rinnalle. Tarjolla on erilaisia käyttötiloja: kahta näyttöä voidaan hyödyntää, kuten ne olisivat täysin erillisiä tai kuvan voi venyttää kahdelle näytölle. Lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus peilata kaksi näyttöä samanlaisiksi.

Axon M avattuna, jolloin sen kaksi 5,2 tuuman näyttöä ovat molemmat käytettävissä.

Axon M avattuna, jolloin sen kaksi 5,2 tuuman näyttöä ovat molemmat käytettävissä.

Erillään näyttöjä käytettäessä on mahdollista käyttää kahta eri sovellusta kerrallaan, kumpaakin omalla näytöllään koko ruudun kokoisena. Käytettävyyttä kahdelle näytölle laajennetussa, venytetyssä tilassa vähentää näyttöjen väliin jäävät reunukset. Saman sisällön peilaamisesta molemmille näytöille voi puolestaan olla hyötyä joissakin erikoistilanteissa, kuten moninpeleissä tai pidettäessä esitystä.

Hieman erikoista on myös, että ZTE Axon M:n sisuksista löytyy viime syksyn Qualcommin huippujärjestelmäpiiri Snapdragon 821. Lisäksi mukana on 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 3 180 milliampeeritunnin akku Quick Charge 3.0 -pikalatauksella.

Koska rakenne on taittuva, riittää vain yksi kamera. 20 megapikselin kamera f/1,8-aukolla toimii niin taka- kuin etukameran vastineena.

Axon M:n mitat ovat 150,8 x 71,6 x 12,1 millimetriä ja paino 230 grammaa.

ZTE Axon M on aluksi tulossa myyntiin Yhdysvalloissa yksinoikeudella AT&T-operaattorin kautta vajaan 700 dollarin hintaan. Puhelin on tulossa myös muutamille muille markkinoille, mutta tarkkoja tietoja laajemmasta saatavuudesta ei vielä ole.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tyypillinen kiinalaisgimmick, ei tule menestymään, 🙄.

  • Hendriks

   Korjaan aikaisempaa, piti sanomani että tälläistä just kaivataan! Tämä erottuu massasta! Tämä kyllä tulee vaikuttamaan iphonen ja note 8 myyntiin todella negatiivisesti.

 2. Eihyväkänny

  Kumpa ZTE lupaisi 2-vuoden päivitykset niin voisi menestyä. Näin ilman lupauksia olevat ovat kertakäyttökamaa

Tuoreimmat jutut