Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Eivät pysy millään piilossa! Samsungin tulevat uutuuspuhelimet paljastuivat jälleen vuotovideolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy A8 ja Galaxy A8+.

Galaxy A8 ja Galaxy A8+.

Samsungin tulevat, vielä julkistamattomat Galaxy A8 ja Galaxy A8+ ovat paljastuneet uudella alta löytyvällä vuotovideolla jälleen ennakkoon. Puhelimista ainoastaan pienempää Galaxy A8:aa odotetaan myyntiin Suomessa.

Aiemmin tänään Galaxy A8 paljastui myös uusissa suojakuorikuvissaSuurempi Galaxy A8+ on myös jo aiemmin nähty paljastusvideossa, minkä lisäksi puhelinten ohjekirjat ovat vuotaneet verkkoon.

Galaxy A5 (2017) ja Galaxy A7 (2017) ovat saamassa seuraajat Galaxy A8:sta ja Galaxy A8+:sta. Galaxy A8 -uutuudet julkistettaneen pian, mutta mahdollisesti vasta ensi vuoden puolella. Julkistus saattaa tapahtua esimerkiksi CES-messuilla tammikuussa.

Samsung muuttaa malliensa nimeämiskäytäntöä yhtenäistääkseen ne Galaxy S8 ja Galaxy Note8 -mallien kanssa samalle viivalle. Samsungin ”kasipuhelimille” yhteistä on etupuolen aiempaa laajemmin kattava, kulmistaan pyöristetty näyttö. Uusissa Galaxy A8 -malleissa näytön kuvasuhde on huippumallien tavoin 18,5:9, mutta näytön ylä- ja alareunukset ovat hieman huippumalleja kookkaammat. Kalliimmista Galaxy S8 ja Galaxy Note8 -malleista uudet A-sarjalaiset eroavat myös tasaisella näytöllään, joka ei kaarru puhelinten kyljille. Galaxy A8 -puhelimissa on kuitenkin kalliimpien tavoin kohti reunoja kaartuva lasipinta takana.

Galaxy A8:n näytön koon odotetaan olevan noin 5,7-5,8 tuumaa ja Galaxy A8+:n yli kuusi tuumaa. Uutuuksista ainoastaan Galaxy A8:n odotetaan tulevan laajasti myyntiin länsi-Euroopassa. Myös edellisten sukupolvien Galaxy A -mallien osalta suurinäyttöisin malli on perinteisesti kiertänyt Suomen markkinat.

Sormenjälkilukija on sijoitettu tulevissa Galaxy A8 -puhelimissa kameran alapuolelle. Sijaintia kameran rinnalla on kritisoitu niin Galaxy S8:ssa kuin Galaxy Note8:ssa. Niihin nähden sijainti Galaxy A8 -puhelimissa vaikuttaa ennakkoon paremmalta. Erikoisuutena A-sarjan puhelimissa on säilymässä kaiuttimen sijoittaminen puhelimen kyljelle.

Ominaisuuksien osalta Galaxy A8 -puhelimissa on Samsungin uusi keskiluokan Exynos 7885 -järjestelmäpiiri sekä Galaxy A8:ssa 4 gigatavua ja Galaxy A8+:ssa 6 gigatavua RAM-muistia. Kameroiden tarkkuus on sekä takana että edessä 16 megapikseliä, ja kuten alta löytyvä kuvakin kertoo, eteen kameroita on tulossa kaksi. Toisen etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Takana kamerassa on myös optinen kuvanvakain ja aukon koko on kookas f/1,7.

Uudet Galaxy A8 -puhelimet tulevat olemaan myös pölyn- ja vedenkestäviä. Galaxy A8:ssa on 3 000 milliampeeritunnin ja Galaxy A8+:ssa 3 500 milliampeeritunnin akku.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mies

    Ruma kamerakyttyrä,ei jatkoon

Tuoreimmat jutut