Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Muuta puhelimesi kannettavaksi tietokoneeksi – tämän laitteen avulla se on onnistuu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Alun perin Indiegogo-projektina alkanut Mirabook on nyt tullut maailmanlaajuisesti ennakkotilattavaksi. 249 dollaria eli noin 212 euroa maksava Mirabook käyttää voimanlähteenään älypuhelinta, eikä sisällä lainkaan näytönohjainta tai prosessoria. Sen sijaan Mirabookista löytyy 13,3 tuuman FullHD-näyttö, näppäimistö ja akku, joka käytön aikana lataa myös puhelinta.

Mirabookin toimintaperiaate perustuu Microsoftin vuonna 2015 esittelemään Continuumiin, jossa Lumia 950- ja Lumia 950 XL -puhelimet oli mahdollista liittää Display Dockin avulla ulkoiseen näyttöön. Toisin kuin Microsoftin Continuum, Mirabook ei kuitenkaan vaadi erillistä Display Dockia kannettavan ja puhelimen väliin.

Laitetuen osalta Mirabook toimii hyvin paitsi Microsoftin Lumia 950- ja Lumia 950 XL -puhelimilla, myös lukuisilla Android-puhelimilla, kuten Galaxy S8:lla, Galaxy Note 8:lla ja Huawei Mate 10:llä. Puhelimesta riippuen käyttöjärjestelmänä toimii Windows tai Android, joskaan täysiveristä PC-kokemusta Mirabookilta ei kannata odottaa. Perusasiat, kuten verkkoselaimen ja tekstikäsittelyohjelman käyttö toimivat normaalisti, mutta esimerkiksi PC-pelejä Mirabook ei pyöritä.

Alustavan aikataulun mukaan Mirabookin toimitukset alkavat toukokuussa ja itse kannettavan lisäksi myynnissä on muun muassa erilaisia puhelintelineitä. Tarkemmin Mirabookin toimintaan voi tutustua alta löytyvältä esittelyvideolta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Siinä on muovilla kilohintaa.

 2. Hendriks

  Ei tule menestymään!. Nämä on jo nähty,.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Niin no, pitäisi tuoda jotain ominaisuuksiakin mukana. Miksi kantaa tuollaista vajailla ominaisuuksilla olevaa muliskoa mukana, kun samalla vaivalla voi kantaa täysitehoista kannettavaa läppäriä? Onko ihme, jos ei menesty..

  • Hendriks

   Ri tule Hendriks menestymään!.Se on jo nähty,.

 3. Pena123

  Onhan tuo ihan hyvä ”keksintö”. Vähän vielä lapsen kengissä. Sitten kun homma toimii duunipaikoilla niin, että duunissa näytöt ja näppikset odottaa luuria ja duunireissuille voi napata tuon ”läppärin” korvikkeen, niin alkaa matkustelevan tietotyöläisen laitteet kohdillaan. Siihen vielä tarvittaessa pikkuinen lisälaskentateho tarpeellisiin laitteisiin.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   ”duunireissuille voi napata tuon ”läppärin” korvikkeen”

   Mitä etua tästä on verrattuna siihen, että nappaa reissulle täysiverisen läppärin, jossa riittää itsessään jo laskentateho ja kaikki varmasti toimii?

   • Mies

    Jos ei tarvitse täysveristä läppäriä.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Montakos sellaista ammattia on olemassa, jossa reissataan, eikä tarvitse täysiveristä läppäriä reissussa?

   • YksVaan

    Hintaetu.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     No ei ainakaan henkilökohtaisessa käytössä hintaetua juuri ole. Tuohon hintaan kun lisää muutaman kympin niin saa käytetyn 13″ täysiverisen läppärin 3.gen i5 prossulla. Ja taatusti pyörii kaikki paremmin kuin tuossa lelussa. Ja käytännössä kaikki tarvittava toimii ja paljon muuta.

 4. Jussi

  Vuoden turhake?

 5. Mauri

  Tähän suuntaan kehitys kulkee aivan varmasti. Hyvä alku!

Tuoreimmat jutut