Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Johan meni vaikeaksi! Telia jätti yli 400 000 ilman Suomi 100 -onnitteluviestiä – nyt sen voi tilata itselleen jälkikäteen netistä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Telia logo.Viime viikolla vietettiin Suomen itsenäisyyspäivää ja Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä nähtiin myös poikkeuksellinen onnitteluviestitempaus.

Suomi 100 -organisaation yhdessä operaattorien kanssa oli tarkoitus lähettää suomalaisille yhteensä yli seitsemän miljoonaa onnitteluviesti.

Operaattoreista Telia mokasi kuitenkin lähetyksen hoitamisessa ja yli 400 000 asiakasta jäi ilman viestiä, koska osa viesteistä jäi lähettämättä lähetysprosessissa tapahtuneen virheen takia.

Nyt Telia on avannut verkkosivuilleen mahdollisuuden tilata Suomi 100 -onnitteluviesti jälkikäteen.

”Osa viestiä vaille jääneistä asiakkaistamme on toivonut saavansa Suomi 100 -onnitteluviestin puhelimeensa jälkikäteen”, kertoo Telia. Tilatut viestit toimitetaan arkisin noin vuorokauden sisällä tilauksen teosta. Viestin tilaaminen ja vastaanottaminen on maksutonta, ja se on mahdollista jouluun saakka.

Ensimmäisenä tilausmahdollisuudesta kertoi nyt Turun Sanomat.

Telia kertoi aiemmin onnistuneensa lähettämään itsenäisyyspäivänä asiakkailleen 1,8 miljoonaa onnitteluviestiä. Vajaa 20 prosenttia Telian asiakasta jäi kuitenkin vaille itsenäisyyspäivän onnittelutekstiviestiä. ”Rajasimme lähetyslistoiltamme pois sellaiset asiakkaat, joilla on totaalikielto voimassa. Päätimme myös olla lähettämättä multisim-liittymää käyttäville viestiä, sillä vaarana oli, että he olisivat saaneet viestin jopa yli 20 kertaa. Yrityspuolelta rajattiin pois salaiset numerot sekä erikseen sovitut yritykset ja yhteisöt”, kertoi Tatu Tuominen aiemmin Telialta.

Tällainen Suomi 100 -onnitteluviesti oli.

Tällainen Suomi 100 -onnitteluviesti oli.

Etukäteen tehtyjen rajausten lisäksi listojen käsittelyssä tapahtui kuitenkin virheitä, joiden myötä viesti jäi saamatta laajemmalta joukolta – ja osa sai sen puolestaan useampaan kertaan.

”Osa asiakkaista joutui useampaan lähetyserään ja osa putosi puolestaan listoilta kokonaan pois. Tästä syystä osa asiakkaistamme saattoi saada viestin useaan otteeseen ja osa jäi puolestaan vaille viestiä”, sanoo Tuominen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Järjetöntä, 🙄.

  • Hendriks

   …olla Hendriks, 🙄.

 2. Ei hyvää päiväää

  Se on nyt sillein että kun ei tullut onnittelua, en tervehdi valtion herraa en narria en tullen en mennen. Kun ei arvosteta tasa-arvoisena jäsenenä, osataan sitä täälläkin nenänvartta pitkin katsoa.

  • TuuBaa

   Eikös tämä ollut Telian moka eikä valtionkonttorin ?

   Hae ilmainen ämpärisi lähimmästä Telian palvelupisteestä.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tilasin kaikille kavereille, joilla tiesin olevan telia 😂

  • Hendriks

   Lapsellista!.

Tuoreimmat jutut