Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusin Humble Bundle saatavilla – maksa mitä haluat joukosta Android-pelejä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Humble Bundle -pakkaukset tarjoavat pelejä pikkurahalla, kun kuluttajat saavat itse päättää, paljonko niistä maksavat. Maksun yhteydessä voi samalla lahjoittaa rahaa myös hyväntekeväisyyteen. Viimeisin Humble Bundle tarjoaa hyvin menestyneitä pelejä Androidille. Uudesta paketista uutisoi Android Authority.

Noodlecake Studiosin tarjoaman paketin hinnat lähtevät yhdestä dollarista, vajaasta eurosta, ja minimipanostuksella saa seikkailupeli Superbrothers: Sword & Sworceryn, puzzle-pelit Invert – The Flippingin ja Pug’s Questin, sekä vielä Snowmanin julkaiseman Android-klassikon, Alto’s Adventuren.

Yhteensä nelisen euroa pulittamalla edeltävään listaan lisätään vielä Vignettes-seikkailun, strategiapeli Tower Dwellersin ja tasohyppelyksi tituleeratun Caterzillarin. Kirsikkana kakun päällä pakettiin kuuluu myös Shooting Stars! -niminen räiskintä, jossa kissaa muistuttavalla aseella posautellaan julkkiksia.

Viiden euron panostuksella saa kaiken edellä luetellun lisäksi vielä muutaman tunnetun pelin. Kalleimpaan kategoriaan kuuluvat FRAMED 2, Snowball ja The Bug Butcher.

Joulupäivään asti tarjolla oleva Humble Bundle tarjoaa siis parhaimmillaan yli 30 eurolla Android-pelejä vitosella, mikäli ei siis tee mieli maksaa enempää. Pakettia voi tarkemmin tarkastella tästä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut