Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lahjavinkki pukinkonttiin: Atari julkaisi lippalakin Bluetooth-kaiuttimilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Monet muistavat vielä ajat, jolloin Atarin videopelit ja konsolit ainoina tarjosivat sitä jotain ajanvietteeksi kotisohvalle. Nyt entisaikojen suuruudelta on tulossa uusi tuote, joka yhdistää loogisesti bluetooth-kaiuttimen ja lippalakin. Speakerhatista kertoo esimerkiksi Engadget.

Speakerhatista löytyy kaksi kätevästi lipan alle sijoitettua kaiutinta, jolloin kuuntelukokemus on tietenkin optimaalinen. Bluetoothilla vaikkapa älypuhelimeen yhdistettävien kovaäänisten luvataan tarjoavan laadukasta äänentoistoa ja tarpeeksi volyymiä katu-uskottavuuden pönkittämiseksi.

Aiemmin tänä vuonna, kun projektista ensimmäistä kertaa kuultiin, huhuttiin Speakerhatin kykenevän myös niin kutsuttuun linkitettyyn toistoon, joka mahdollistaisi saman musiikin kuuntelun monella lippalakilla samanaikaisesti. Kyseisestä ominaisuudesta ei kuitenkaan ole sen koommin kuultu, eikä Atarikaan ole asiasta pukahtanut.

Atarin Speakerhat-kajarilätsä julkaistaan kolmessa kuosissa. Tyylitietoisille on tarjolla tumma, suoralippainen malli, jonka lisäksi sekä Blade Runner 2049 että tietenkin legendaarinen Pong saavat omat rajoitetut eränsä.

Kaiuttimet saa päähänsä sadalla dollarilla, eli noin 75 eurolla, mutta hinta nousee satasen tietämille tammikuussa. Ataria garderobiinsa halajavien kannattaa noin muutenkin pitää kiirettä, sillä tuotetta on saatavilla vain rajoitettu erä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Järketöntä, mutta varmaan vetoaa alempien tulotasojen ihmisiin, 🙄.

  • :)

   Silloinhan nämä ovat juuri täydelliset sinulle.

   • Hendriks

    @:)
    ?.

    • :)

     Niin.

Tuoreimmat jutut