Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus-puhelimissa erikoinen puute: Netflixin katselu ei onnistu HD-laadulla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5T:n näyttö ylettyy hyvin lähelle puhelimen reunoja.

OnePlussan tuoreimmista älypuhelimista on paljastunut kummallinen puute. OnePlus 5T -käyttäjät ovat yhtiön omilla foorumeilla ihmetelleet tuoreen älypuhelimen kyvyttömyyttä striimata HD-laatuista videota esimerkiksi Netflixistä.

OnePlus 5T:n lisäksi myös aiemmin tänä vuonna julkaistu OnePlus 5 kärsii samasta ongelmasta. Parivaljakko ei onnistu toistamaan HD-laatuista videota suosituista suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä, Amazon Videosta tai Google Play Moviesista. Kaikeksi onneksi esimerkiksi YouTube toimii kuitenkin moitteetta ja videoita voi katsella myös korkealaatuisina.

Ongelma johtuu ilmeisesti OnePlus-laitteista puuttuvasta sertifikaatista, jota tarvitaan DRM-suojatun sisällön toistamiseksi HD-laatuisena. Monet suoratoistopalvelut käyttävät niin sanottua Widevine-suojausta, ja OnePlus 5:stä ja 5T:stä löytyy kolmannen tason Widevine-sertifikaatti, kun HD-materiaali edellyttää tasoa yksi.

The Verge -sivuston mukaan OnePlus on kuitenkin valmistelemassa ratkaisua, joka julkaistaan ohjelmistopäivityksenä tulevaisuudessa. Tarkempaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa, mutta korjaus HD-ongelmiin saataneen joka tapauksessa melko pian.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei liene yllättyneitä, että näissä kiinapuhelimissa edelleenkin ongelmia, 😂.

    • Hendriks

      Ei liene yllättyneitä, että olen puupää, 😂.

Tuoreimmat jutut