Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlelta uusi lisätyn todellisuuden kameratoiminto Pixel-puhelimille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on julkaissut tänään Pixel 2 -puhelintensa yhteydessä aiemmin julkistamansa AR Stickers -kameralaajennuksen Pixel ja Pixel 2 -älypuhelimilleen.

Nimensä mukaisesti AR Stickers tuo kuviin ja videoihin mukanaan lisättyä todellisuutta tarrojen muodossa. Tarrat reagoivat kamerakuvan sisältöön ja muihin hahmoihin kuvassa.

Google tekee myös yhteistyötä valittujen brändien kanssa uudessa sovelluksessa. Näin Netflix-sarja Stranger Thingsin ja sekä Star Warsin hahmot ovat päässeet mukaan tarravalikoimiin.

Muista lisäyksistä voidaan mainita 3D-tekstitarrat sekä Foodmojit, ruokaemojit.

AR Stickers tulee suoraan osaksi Googlen kamerasovellusta Pixel 2 -puhelimissa. Tarroja kuviin ja videoihin voi lisätä niille pyhitetyssä omassa uudessa kuvaustilassa.

Uusien tänä syksynä esiteltyjen Pixel 2 ja Pixel 2 XL -älypuhelinten AR Stickers tulee myös tuoreella Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmäpäivityksellä varustetuille ensimmäisen sukupolven Pixel ja Pixel XL -älypuhelimille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut