Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Seuraaviin iPhoneihin tulossa suuremmat akut

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tällaista iPhone-mallistoa Kuo ennustaa ensi vuodelle.

Tällaista iPhone-mallistoa Kuo ennustaa ensi vuodelle.

Applen suunnitelmien paljastajana tunnettu KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo on jatkanut paljastuksiaan ensi vuonna odotettavista uusista iPhone-malleista.

Jo aiemmin Kuo on kertonut, että ensi syksynä on luvassa kolme uutta iPhonea: yksi 6,1 tuuman LCD-näytöllä ja kaksi OLED-näytöillä, 5,8 ja 6,5 tuuman koossa, kaikki varustettuna nykyisen iPhone X:n tavoin Face ID -kasvojentunnistuksella.

Nyt Kuo on kertonut tulevien iPhone-mallien akuista.

Kuon mukaan Apple tulee käyttämään iPhone X:ssä jo nähtyä L-mallista kaksoisakkuratkaisua uusissa 5,8 ja 6,5 tuuman OLED-iPhoneissaan myös ensi vuonna. Jatkokehityksen myötä Apple pystyy kuitenkin Kuon odotusten mukaan kasvattamaan akkukapasiteettia mahdollistaen paremmat toiminta-ajat iPhone-uutuuksille. Kuon raportista on kertonut muun muassa AppleInsider-sivusto.

Nykyisen iPhone X:n akku tarjoaa 2 716 milliampeerituntia. Ensi vuonna iPhone X:n tavoin 5,8 tuuman OLED-näytöllä varustettu iPhone-malli voi kuitenkin sisältää 2 900 – 3 000 milliampeeritunnin akun. 6,5 tuuman näytöllä varustetun mallin akku olisi kapasiteetiltaan vielä suurempi.

Tulevista iPhone-malleista edullisin tulee olemaan 6,1 tuuman LCD-näytöllä varustettu malli, jota voi ajatella nykyisen iPhone 8:n seuraajana. Puhelin eroaisi aiempien tietojen mukaan OLED-näytöllisistä ensi vuoden iPhone-uutuuksista näyttöteknologiansa ohella myös metallirakenteellaan lasin sijaan. Kuon mukaan LCD-iPhone-malli tulisi myös tavanomaisella suorakulmion mallisella akulla, mutta myös sen osalta on tästä huolimatta odotettavissa kapasiteetin kasvua.

Lisäksi ensi vuoden iPhone-mallit ovat saamassa parannusta myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyteensä, jonka pitäisi nopeutua merkittävästi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei ne ampeerit, vaan miten niitä käyttää, 🤔.

  • Heh

   Juuri niin. Kannattaa jättää päiväksi kotiin niin akku kestää hyvin, etenkin kun on jättänyt turhat sovelluksetkin asentamatta.

   Mutta nostan silti hattua applen suunnan muutokselle. Vaikka virran kulutus paranee niin isompia akkuja on kaivattu silti

  • Hendriks

   Ei se äly, vaan miten Hendriks sitä haluaisi käyttää, 🤔.

 2. Timo Cock

  Isompi lovi olis parempi.

Tuoreimmat jutut