Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon Go päivittyi jälleen – nippu uusia Pokémoneja ja ominaisuuksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Niantic on julkaissut Pokémon Go -peliinsä ison päivityksen, joka tuo mukanaan paljon uutta. Pelaajat voivat nyt metsästää entistä enemmän Pokémoneja ja säätilan vaihtelut tuovat lisäjännitystä pelaamiseen. Nianticin suunnitelmista uutisoi muun muassa 9to5Mac.

Täydennettyä todellisuutta hyödyntävässä Pokémon Go:ssa voi nyt pyydystää myös kolmannen sukupolven Pokémon-hahmoja, eli niitä, jotka tekivät ensiesiintymisensä GameBoy Advancelle julkaistuissa Ruby ja Sapphire -peleissä. Tällä hetkellä Niantic on lisännyt näistä hahmoista vain joitakin kymmeniä, mutta koko kolmannen sukupolven hirviökatras on tulossa pyydystettäväksi pienissä erissä.

Toinen merkittävä uudistus Pokémon Go -peliin on säätilojen lisääminen pelikokemusta rikastuttamaan. Eri säätilat tarkoittavat erilaisia Pokémoneja sateisen syyspäivän vesityypeistä talvipakkasten jäätyyppeihin. Päivän sää vaikuttaa myös esimerkiksi kokemuspisteiden karttumiseen ja voimansuhteisiin otteluissa, millä on pyritty lisäämään pelaamisen monipuolisuutta ja koukuttavuutta.

Pokémon Go:n uusin päivitys on nyt ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut