Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oreo tulee Android Wearillekin – mukana joukko pieniä uudistuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG Watch Sport.

LG Watch Sport.

Google on aloittanut Oreo-päivityksen tarjoamisen nyt myös Android Wear -kelloille.

Päivitykset lähtevät tosin liikkeelle hyvin rajatusti, sillä toistaiseksi Android Wearin Oreo-päivitys on tullut saataville vasta LG Watch Sportille. Vaiheittain päivityksen on kuitenkin tarkoitus laajemmin eri Android-kelloille.

Päivitys ei tuo kovin merkittäviä heti näkyviä uudistuksia. Asetuksissa tarjolla on uusi mahdollisuus kosketusnäytön kytkemiseen pois päältä niin, että näytön aktivoituminen vaatii ensin virtapainikkeen painalluksen. Tästä voi olla apua esimerkiksi märissä olosuhteissa, joissa näyttö muuten voi herätä jatkuvasti valmiustilasta veden kosketuksesta.

Uutta on myös mahdollisuus säätää ilmoitusten värinähälytyksen toimintaa. Vaihtoehtoja tavalliselle värinälle ovat pidempi värinä sekä tuplavärinä.

Lisäksi virransäästötila on mahdollista ottaa käyttöön haluttaessa. Se kytkee pois päältä värinän, sijaintipalvelut, datayhteydet sekä aina päällä pysyvän näytön.

Lisäksi uudessa versiossa myös Android Wear saa Oreosta jo älypuhelimista tuttuja uudistuksia sovellusten taustatoiminnan rajoituksiin kuin myös ilmoituskanaviin. Ilmoituskanavat mahdollistavat käyttäjän valitsevan eri sovellusten ilmoitukset käyttöön tyyppikohtaisesti kaikkien kyseisen sovelluksen ilmoitusten hiljentämisen sijaan. Taustatoiminnan uudet rajoitukset puolestaan on suunniteltu akunkeston pidentämiseksi. Sovelluskehittäjien tulee huomioida uudet rajoitukset sovellustensa suunnittelussa.

Android Wear saa myös laajennuksia kielitukeensa.

Android Wearin uudistuksia sen Oreo-päivityksessä.

Android Wearin uudistuksia sen Oreo-päivityksessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut