Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vihjaus tulevasta? Huawein P-sarjan huippupuhelin voi saada 40 megapikselin kolmoiskameran ja 24 megapikselin selfie-kameran

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei logoHuaweilta odotetaan jälleen kevään tullessa uutta P-sarjan huippupuhelinta. Huhuja tai vuotoja P-sarjan seuraavista huippupuhelimista on kuultu tähän asti kuitenkin varsin niukasti. Oikeastaan ainoa merkittävä tiedonjyvänen lienee, että puhelimet saattavat saada mallinimekseen P20, eikä enää P11.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass on jakanut nyt Twitterissä mielenkiintoisia kuvia Huawein kanssa töitä tekevän mainostoimiston työntekijän verkkoportfolioonsa tekemistä lisäyksistä.

Kuvissa viitataan 40 megapikselin Leica-kolmoiskameraan, joka tarjoaisi myös 5x hybridizoomin. Tähän asti Huawei-puhelimissa on nähty 12+20 megapikselin kamerat yhdistävä Leica-kaksoiskamera, jossa tarjolla on ollut 2x hybridizoom.

Viime aikoina älypuhelimissa ei ole nähty 40 megapikseliin yltäviä lukemia, mutta monet varmasti muistavat vuosien takaa legendaariset 41 megapikselin kennolliset Nokia-hirviökamerapuhelimet. Mainittu kolmoiskamerakin olisi älypuhelimissa uusi juttu.

Etupuolen 24 megapikselin selfie-kamera sen sijaan kuulostaa jo huomattavasti tavanomaisemmalta.

Lisäksi mainosmateriaalin tekijän kuvissa viitataan myös 100 prosenttia enemmän valoa tallentavaan parempaan hämäräkuvaukseen sekä tekoälytoimintoihin kuvaustilanteen tunnistuksessa. Tekoälyä hyödynnetään jo uuden Huawei Mate 10 Pronkin kamerassa, joten kyse ei ole enää varsinaisesta uutuudesta.

Toistaiseksi on kuitenkin luonnollisesti täysin avoinna, toteutuvatko nämä kuvien väitteet lopulta jo ensi vuonna tulevassa uudessa Huawei P-sarjan huippupuhelimessa. Mahdollista se toki on.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Mielestäni tuo 40mp tarkoittaa kokonais MP määrää esim nykyiset Mate ja P sarjan puhelimet pitävät 32mp kameraa (12+20) joten tuo 40 lienee 20+12+ uutena lisänä 8 mp kamera

Tuoreimmat jutut