Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin uudet Redmi 5 ja Redmi 5 Plus jo virallisissa kuvissa – julkistus torstaina

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi tulee julkistamaan tämän viikon torstaina 7. joulukuuta uudet edulliset Redmi 5 ja Redmi 5 Plus -älypuhelinmallinsa.

Yllättäen Xiaomin tuotehallinta- ja markkinointijohtaja Donovan Sung on kuitenkin jo jakanut kuvia Redmi 5:stä ja Redmi 5 Plussasta sosiaalisessa mediassa, kertoo GizmoChina-sivusto.

Redmi 5 -puhelinten odotetaan sisältävän nykytrendin mukaisesti 18:9-kuvasuhteen näytöt, kooltaan Redmi 5:ssä 5,7 tuumaa 1440×720 pikselillä ja Redmi 5 Plussassa 5,99 tuumaa 2160×1080 pikselillä

Redmi 5 -kaksikon takakamerassa on tietojen mukaan 12 megapikseliä ja selfieitä niillä voi näpsiä 5 megapikselin voimin. Sormenjälkilukija puhelimista löytyy laitteen takaosasta.

Tehoista pitäisi vastata Redmi 5:ssä Qualcommin Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri ja Redmi 5 Plussassa tehokkaampi Snapdragon 625. Molemmat puhelimet ovat tulossa useilla RAM- ja tallennusmuistivaihtoehdoilla. Akun kapasiteetti on Redmi 5:ssä 3 200 ja Redmi 5 Plussassa 4 000 milliampeerituntia.

Uudet kuvat kertovat puhelinten tulevan ainakin mustana, kultaisena, sinisenä sekä pinkkinä värivaihtoehtona. Kiinassa puhelimet tulevat sijoittumaan edulliseen hintaluokkaan – esimerkiksi Redmi 5:n lähtöhinta painuu noin 130 euron tasolle.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut