Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Klassinen Tetris tuli pelattavaksi Facebook Messengeriin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

tetris

Facebook Messenger on saanut lisää pelattavaa klassisen Tetriksen merkeissä. Facebookin oman Instant Games -alustan kautta julkaistu Tetrin tekee seuraa muille klassikkopeleille ja on Facebookin käyttäjille täysin ilmainen. Aiemmin Instant Gamesin kautta on julkaistu muun muassa versiot Pac-Manista ja Space Invadersista.

Pelillisesti Tetris toimii Messengerissä vanhan IBM PC -version tapaan, tavoitteen ollessa alimman rivin täyttäminen ylhäältä putoavien palikoiden oikealla asettelulla. Lisäksi peliin on lisätty joukko moderneja ominaisuuksia, kuten päivittäin vaihtuvat erikoistehtävät, julkiset pistetaulukot ja asynkroninen moninpelitila. Viimeksi mainitussa pelaaja voi haastaa ystävänsä oman piste-ennätyksensä päihittämiseen.

Päästäkseen pelaamaan Tetristä, on puhelimen oltava päivitettynä joko Android 5.0 Lollipop- tai iOS 8 -käyttöjärjestelmäversioon. Myös uudemmat käyttöjärjestelmäversiot kelpaavat, mutta edellä mainitut ovat vähimmäisvaatimuksia Instant Gamesin käytölle.

Facebook Messengerissä Instant Games löytyy sovelluksen oikeasta kulmasta, peliohjainta muistuttavasta kuvakkeesta. Vaikka osa sisällöstä on maakohtaista, on Tetris tällä hetkellä pelattavissa myös Messengerin Suomi-versiossa.

Facebook Instant Games

Kuvassa viime vuonna esitellyn Facebook Messenger Instant Gamesin julkaisunimikkeitä. Viimeisenä listaan on lisätty Tetris, joka on Messengerin kautta myös suomalaisten pelattavissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut