Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi työkalu mahdollistaa Windows-puhelinten käynnistyslataajalla kikkailun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

XDA-Developers-sivuston, nimimerkillä Heathcliff74 toimiva veteraanihakkeri on saanut valmiiksi Windows Phone Internals -nimisen työkalun, jolla minkä hyvänsä Windows- tai Windows 10 -puhelimen käynnistyslataajan toimintaan pääsee vaikuttamaan vapaasti. Asiasta uutisoi MSPowerUser.

Käynnistyslataajan toimintaa säätelemällä Windows-puhelimista vielä kiinnostuneet käyttäjät voivat tehdä perustoimintoja, kuten luoda varmuuskopioita tai palauttaa aiempia ohjelmistoversioita. Työkalu mahdollistaa kuitenkin myös monimutkaisemmat toiminnot ja sen avulla voi jopa asentaa Windows-puhelimeensa toisen käyttöjärjestelmän, esimerkiksi jonkin version Androidista. Prosessi on kuitenkin erittäin hidas, mutta yhtä kaikki mahdollinen oikeastaan jokaiselle, joka omistaa Windows-puhelimen ja tietokoneen.

XDA Developers on tehnyt artikkelin lopusta löytyvän kattavan video-oppaan, joka esittelee uuden työkalun toimintaa askel askeleelta. Itse työkalu julkaistaan sivuston mukaan piakkoin, ja lisätietoja on saatavilla tästä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jojo

    Mikäs tämä tällainen ’XDA-Developers-tiimi’ on?

  2. Aukush

    Vanha Lumiani (1320) tekee kuolemaa, joten hankin Android – puhelimen.. Ja hitto että tämän kanssa lähtee järki. Joku vois keksiä, miten tähän uuteen luuriin saa Windowsin!

Tuoreimmat jutut