Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oululainen peliyhtiö julkaisi elokuvayhteistyöpelin – Ferdinand: Unstoppabull nyt ladattavissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Ferdinand: Unstoppabull.

Ferdinand: Unstoppabull.

Suomalainen, Oulussa toimiva peliyhtiö Koukoi Games on julkaissut uuden Ferdinand: Unstoppabull -mobiilipelin yhteistyössä 20th Century Foxin ja sen peliliiketoimintayksikön, FoxNext Gamesin, kanssa.

Uusi Ferdinand: Unstoppabull -mobiilipeli perustuu yhteistyön osalta uuteen Ferdinand-animaatioelokuvaan, joka tulee elokuvateattereihin ensi-iltaan joulukuussa. Peli on yhdistä kolme -tyyppinen peli, jossa peligenreä on kuitenkin pyritty uudistamaan ja mukaan on tuotu seikkailumainen elementti.

Peli tarjoaa satoja pelitasoja. Yksi erikoisuus on myös lukittavat siilihahmot, joiden avulla tasoja voi läpäistä kohteiden automaattisella yhdistelyllä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi Apple-laitteille App Storesta ja Androidille Google Playsta.

”Pelistudiona tämä on hyvä saavutus, kun ottaa huomioon vielä kokomme ja sen, että tulimme valituksi kymmenien joukosta Foxin kumppaniksi! Valinnan jälkeen ollut kovasti työtä pelin parissa, ja parasta onkin ollut nähdä, että kuinka korkealle meidän henkilöstön tietotaito kehittyi – muun muassa animaattorit saivat suoraa palautetta Blue Sky Studiosilta ja Foxin tiimiltä, ja se näkyy näyttävästi pelissä. Tämä kumppanuus on avannut myös tiet Hollywood-studioiden pöytiin, ja tällä hetkellä neuvottelemme jo kourallisesta uusia diilejä” kommentoi Koukoi Gamesin toimitusjohtaja Antti Kananen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut