Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagramiin huhutaan suuria muutoksia – ottaa mallia Twitteristä ja Facebookista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Instagram logo

Instagram on uudistunut viime vuosina nopeaan tahtiin palvelun esitellessä muun muassa live-videot, suoraviestit ja ”Tarinat”. Nyt palvelun tulevia uudistuksia käsitellään The Next Webin raportissa, jossa kuvaillaan useaa merkittävää muutosta.

Yksi suurimmista tulevista muutoksista olisi Regram-nimellä kulkeva ominaisuus, joka mahdollistaa toisten käyttäjien Instagram-postausten jakamisen. Ominaisuus toimisi pitkälti samalla tavalla kuin Twitterin uudelleen twiittaus, mahdollistaen suosiota keränneiden kuvien tehokkaamman levittämisen.

Uudelleen jakamisen lisäksi toinen merkittävä muutos on laajennettu tuki GIF-kuville. Jatkossa animoituja GIF-kuvia olisi mahdollisuus lisätä omiin tarinoihin ja asettaa animaatio mihin kohtaan tahansa jaettavaa kuvaa. Animaatiot toimisivat hieman samaan tapaan kuin kuviin tällä hetkelle lisättävät tekstit, tarjotan ylimääräisen tavan kertoa kuvien tapahtumista.

Vielä toistaiseksi GIF-animaatioiden tai uudelleen jaon tulemista Instagramiin ei voida pitää varmana tietona. The Next Webin raportti antaa kuitenkin hyvän kuvan siitä, mihin suuntaan Instagramia ollaan tulevaisuudessa mahdollisesti kehittämässä. Samalla raportti toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miten eri sosiaalisen median kanavat lainaavat toistensa ominaisuuksia. Samoin on tapahtunut myös Instagramin aiempien live-video ja suoraviestitoimintojen kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huonolta kuulostaa, 😕.

Tuoreimmat jutut