Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Nova 2S näyttäytyy uusissa vuotokuvissa – myös tekniset tiedot paljastuivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei logo

Huawei on vasta julkistanut Honor V10 -puhelimensa, mutta huhuissa keskitytään jo tuleviin malleihin. Viimeisessä vuodossa esillä on Huawei nova S2, josta on paljastunut sekä kuvia että tekniset tiedot.

Ulkonäön osalta Nova 2S näyttää samalta kuin aiemmin julkaistu Huawei Mate 10 Lite. Puhelimen takana on kaksoiskamera sekä LED-kuvausvalo. Edessä näyttö kattaa lähes koko puhelimen etuosan, mutta tilaa on kuitenkin jätetty fyysiselle kotinäppäimelle.

Teknisten tietojen osalta Nova 2S:ssä on kuuden tuuman näyttö, jossa kuvasuhde on 18:9 ja resoluutio FullHD+. Suorittimena toimii Huawein oma Kirin 960, jossa RAM-muistia on kuusi gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 8.0 Oreo höystettynä Huawein omalla EMUI 8.0 -käytyöliittymällä.

Kameran osalta Nova 2S:n takaa löytyvät 20 megapikselin ja 16 megapikselin sensorit, minkä lisäksi myös puhelimen edestä löytyy 20 megapikselin selfie-tuplakamera. Varsinkin etukamera on megapikselien määrässä markkinoiden huippua, joskaan varsinaisia testikuvia kameralla ei ole vielä saatu.

Toistaiseksi tarkkaa tietoa Nova 2S:n julkaisupäivästä tai myyntiintulosta Suomeen ei ole saatu. Jos huhut pitävät paikkaansa voidaan Huawein kuitenkin odottaa esittelevän Nova 2S:n joulukuun aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jari Savolainen

  Huvittavia nämä ”vuotojulkaisut” tai yleensäkin puhelimien esittelyt. Minun ja monen muunkin silmään ne näyttävät kaikki täsmälleen samoilta. Onko joku liitin tai nappula puoli milliä suuntaan tai toiseen, se on yks’ hailee. Eikä käytännössä ominaisuuksissakaan ole juuri eroa maksaa puhelin sitten satasen tai tonnin.

  • Hendriks

   ”Eikä käytännössä ominaisuuksissakaan ole juuri eroa maksaa puhelin sitten satasen tai tonnin.”

   Absurdi väite!. 🙄

   • nakke

    No ei välttämättä ole. Riippuu täysin henkilöstä. Jos käyttelee vain nettiä yms. niin eipä siinä perustallaaja eroa huomaa.

    • Azazel

     Tähän voisin vielä lisätä et nopeus jne. on vain tehokkaampaa mutta ominaisuudet on ihan sama… 100€ luurissa on lähes kaikki mitä 800€ luurissa

Tuoreimmat jutut