Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei juhlistaa satavuotiasta Suomea erikoistarjouksella – Suomi-taustat saataville ja Honor 6A -älypuhelin 100 eurolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei juhlistaa 100-vuotiasta Suomea.

Huawei juhlistaa 100-vuotiasta Suomea.

Hiawei juhlistaa satavuotiasta Suomea tuomalla kymmenen päivän ajaksi Honor 6A -älypuhelimensa myyntiin 100 euron hinnalla. Tarjous käynnistyy 1. joulukuuta.

”Honor-brändin alla meillä on relevantti kattaus älypuhelimia, joiden hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Suomalaiset ovat ottaneet Honor-brändin loistavasti vastaan, tämän huomioimiseksi ja juhlavuoden kunniaksi, erikoiskampanja on mielestämme enemmän kuin paikallaan”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

Lisäksi Suomen itsenäisyyspäivä näkyy myös Huawei Themes Storessa, jossa on ladattavissa kolme Suomi-aiheista taustakuvaa. Maksuttomat taustakuvat löytyvät hakutoiminnolla sanoilla Suomi 100.

Honor 6A.

Honor 6A.

Honor 6A tuli myyntiin syyskuussa 179 euron hintaan, mutta sen suositushinta on sittemmin jo laskenut 149 euroon.

Metallirakenteinen Honor 6A sisältää 5,0 tuuman näytön 1280×720 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 430 -järjestelmäpiirin, 2 gigatavua RAM-muistia, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran, 16 gigatavua sisäistä talllennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikan sekä 3 020 milliampeeritunnin akun. SIM-korttipaikkoja on kaksi kappaletta. Yhteyksien osalta Honor 6A tarjoaa 4G LTE:n, Wi-Fin 802.11b/g/n-tasolla, Bluetooth 4.1:n sekä Micro-USB- ja 3,5 mm -liitännät. Käyttöjärjestelmä on Android 7.0 Nougat varustettuna EMUI 5.1 -käyttöliittymällä.

Honor 6A:n värivaihtoehdot ovat kulta, hopea ja harmaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Menee jo naurettavan korniksi!.

Tuoreimmat jutut