Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Maps päivittyi iPhone X -näyttötuella – useimmat sovellukset hyödyntävät jo suuremman näytön

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Maps päivittyi tukemaan koko näyttöä iPhone X:ssä.

Google Maps päivittyi tukemaan koko näyttöä iPhone X:ssä.

Google Maps -sovellus on päivittynyt ja saanut tuen Applen uuden iPhone X:n suuremmalle näytölle. Googlen karttasovellus oli ennen päivitystään todennäköisesti käytetyin sovellus, jota ei oltu vielä päivitetty iPhone X -tuella.

Jo iPhone X:n myyntiin tullessa osa sovelluksista oli ehtinyt lisätä sille tuen. Muun muassa Facebook, Facebook Messenger, Instagram ja WhatsApp kuuluivat tähän joukkoon. Sen sijaan puolestaan Googlen sovellukset sekä esimerkiksi Spotify saivat odottaa iPhone X -tukea pidempään. Apple toi iPhone X:n myyntiin ympäri maailmaa 3. marraskuuta.

Google on lisännyt Mapsin rinnalla iPhone X:n täyden näytön tuen nyt myös muihinkin sovelluksiinsa, kuten viimeisimpien joukossa myös Google Home.

Jos sovelluksen kehittäjä ei erikseen lisää tukea iPhone X:lle, näkyy päivittämätön sovellus iPhone X:n suuremmalla näytön keskellä jättäen ylä- ja alareunaan korkeat mustat reunukset.

Monet paikallisista sovelluksista kaipaavat vielä tukea iPhone X:n suuremmalle näytölle. Esimerkiksi Nordean sovelluksista yhä muut paitsi Nordea Pay sekä vaikkapa Ilta-Sanomat eivät ole vielä saaneet iPhone X -näyttöpäivitystä. Osa paikallisistakin sovelluskehittäjistä on kuitenkin huomioinut iPhone X:n, sillä esimerkiksi MobilePay, Pivo ja Wolt tukevat jo iPhone X:n koko näyttöä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Robob

  On se vaan ruma.

 2. Vili

  Kylläpä tökkii pahasti, ei uskoisi näin huonosti pyörivää sovellusta näkevän tänäpäivänä.

  • Hendriks

   Mitä ihmettä?+++ Eikö ViliX olekkaan 100% tyytyväinen??? Jo on maailmankirjat sekaisin. No, kyllä Apple homman hoitaa ja joulu tulee. BIG SMILE.

   • Vili

    En onneksi käytä Google Mapsia, joten sinänsä ei mulle vaikutusta tällä, mutta ihmetyttää että mitä Google touhuaa kun tarjoaa näin tökkivää sovellusta, sehän heijastaa ihan suoraan heille takaisin, että eivät selvästi osaa optimoida sovellusta. Mutta toisaalta tämähän on ihan tuttua Androidia. Me iOS käyttäjät vaan ollaan totuttu siihen, että kaikki on sulavaa.

 3. JeiLou

  Vähän sama juttu kun Applen musikki sovellus androidilla. Jos se on käsitys sulavuudesta niin verrattuna spotifyn sovellukseen niin eroa on valovuosi spotifyn eduksi. Itse päädyin galxy s8+ versioon sillä ainoa ehtoni oli että puhelin on nopea,selkeä ja erittäin sulava käyttää ilman minkäänlaista tökkimistä.

 4. Hendriks

  Lovi on typerääkin typerämpi!. 👎.

  • Hendriks

   Olen typerääkin typerämpi!. 👎.

Tuoreimmat jutut