Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyritys esitteli neljä uutta IoT-laitetta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Thingsee One.

Thingsee One.

Suomalainen Haltian on kertonut Slushin alla uudesta palveluratkaisusta ja Thingsee-tuoteperheestä.

Thingseen uusi palvelumuoto tuo IoT-ratkaisut konkreettisesti yritysten saataville, aiempaa kustannustehokkaammin ja joustavammin. Lyhyessä ajassa on Haltianin mukaan neuvoteltu jo kymmenien asiakkaiden kanssa tulevista yhteistyömahdollisuuksista.

Haltian tuli tunnetuksi IoT-laitteiden kehittäjänä ja tekijänä julkaistuaan Thingsee One -laitteen Kickstarterissa marraskuussa 2015. Thingsee One -laitteita on myyty yli tuhat kappaletta tähän päivään mennessä, minkä ansiosta Haltianilla on suora yhteys satoihin potentiaalisiin IoT-asiakkaisiin. Asiakkailta tulleet tarpeet ajoivat Thingseen tuotekehitystä modulaarisempaan suuntaan. Nyt tuoteperhe voidaan räätälöidä kustannustehokkaasti kunkin asiakkaan tarpeisiin. Sensoriverkoston kokonaisvaltainen hallinnointi jopa suuremman luokan IoT-järjestelmille oli myös perusedellytys tuotekehitykselle.

“Asiakkaiden kanssa keskustellessa ymmärsimme, että tarvitsemme valmiimman ratkaisun, jonka asiakkaat voivat helposti ja taloudellisesti räätälöidä sopimaan heidän tarpeisiinsa. Modulaarisuus tuntui olevan IoT-alustan kehitykselle hyvä ratkaisu. Samalla strateginen muutos kokonaisvaltaiseksi palveluntarjoajaksi oli selkeä. Loimme palvelun, joka kattaa koko IoT-ratkaisun elinkaaren alun testauksesta laitteiden huoltoon ja ylläpitoon”, sanoo Ville Ylläsjärvi, Haltianin perustajaosakas.

Haltian julkaisee tänään uuden, täysin räätälöitävän datakerrosratkaisun suurempien IoT-kokonaisuuksien asentamiseen. Haltianin IoT-laitteiden alustaan kuuluvat IoT-sensorit, reitittimet ja laitepilvi, joka sisältää kokonaisvaltaisen datapalvelun. Thingsee IoT-laitealustan suunnittelun pohjana on ollut halu tuottaa Haltianin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille täysin optimoitu ja läpinäkyvä IoT-ratkaisu, joka on sekä kustannustehokas että tarjoaa täyden hyödyn IoT-alustasta.

”On vahvaa näyttöä, että yhdistetty tarjontamme, johon kuuluu täysin muokattavien IoT-laitteiden alusta sekä sen räätälöity kehitys- ja tukipalvelu, on oikea tapa kehittää uusia IoT-ratkaisuja”, toteaa Pasi Leipälä, Haltianin toimitusjohtaja.

Haltian julkaisee nyt neljän IoT-laitteen tuoteperheen. Useiden eri laitteiden ja sensorien yhdistelmällä voidaan määritellä kullekin asiakkaalle parhaiten optimoitu ratkaisu vastaamaan heidän IoT-tarpeitaan. Kaikkia sensoreita voi optimoida ja alhainen virrankulutus mahdollistaa pitkän akunkeston langattomissa ympäristöissä. Neljä uutta laitetta ovat:

Thingsee GATEWAY – IoT-reititin, joka sisältää 2G-yhteyden ja luo paikallisen verkon käyttäen Wirepas Connectivity -teknologiaa. Thingsee GATEWAY kerää dataa paikallisesta sensoriverkosta ja siirtää sen pilveen. Laitteessa on sisäänrakennettu datayhteys, joka liittää sen automaattisesti asiakkaan IoT ratkaisuun.

Thingsee Distance – uusi Langaton IoT-sensori, joka luotettavasti mittaa etäisyyksiä 0-2000mm välillä. Sensori on suunniteltu sovelluksia varten, jotka mittaavat täyttöastetta sekä esineiden läsnäoloa tai sijaintia esimerkiksi laitosten ja muiden tilojen hallinnassa. Sopii niin sairaala-, tilapalvelu-, kuin metalliteollisuuden käyttöön.

Thingsee Presence – Langaton PIR (passiivinen infrapuna) ja ympäristösensori, joka on suunniteltu esimerkiksi tilojen hallinnointiin ja turvallisuuteen. Se pystyy havaitsemaan ihmisten läsnäolon tiloissa ja raportoimaan dataa esimerkiksi tilojen käyttöasteesta tai luvattomasta liikkumisesta alueella.

Thingsee POD 2 – Monikäyttöinen langaton sensori, josta on helppo tuottaa räätälöityä dataa suurempia IoT-hankkeita varten. Laitteessa on esimerkiksi sisäänrakennettuna verkkoaseman sijainti sekä ympäristö- ja magneettisensorit. Lisäksi laitteella voidaan mitata esimerkiksi koneiden käyttöastetta sisäistä liikeanturia käyttäen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. H. Arminen

  Kokonaisvaltainen on sana, jota käytetään kun ei ole harmainta aavistustakaan asiasta.

 2. Hendriks

  Slush on yksi iso kuplakonferenssi!.

  • Hendriks

   Hendriks on yksi iso kupla!.

Tuoreimmat jutut