Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin 18:9-näyttöisen halpapuhelimen ominaisuudet paljastuivat jo – tältä uutuus näyttää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi Redmi 5.

Xiaomi Redmi 5.

Xiaomin tulevan edullisen hintaluokan älypuhelimen, Redmi 5:n, kaikki tekniset tiedot ovat paljastuneet – kuvien kera – kiinalaiselta China Telecom -operaattorilta.

Redmi 5 on tulossa markkinoille yhdessä suuremmalla näytöllä varustetun Redmi Note 5:n kanssa. Uusi Redmi 5 julkistetaan mahdollisesti jo huomenna.

Uutta Redmi 5:ssä on 18:9-kuvasuhteen näytön tuominen Xiaomi-mallistossa edullisempaan hintaluokkaan. Puhelimessa on 5,7 tuuman näyttö 1440×720 pikselillä. Lisäksi puhelin tarjoaa ainakin yhtenä versiona 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, joka on laajennettavissa muistikortilla. SIM-korteille paikkoja on kaksi.

Takakameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja etukameran 5 megapikseliä. Puhelimen design on tuttua Xiaomia. Sormenjälkilukija löytyy takaa. Redmi 5:ssä on myös infrapunalähetin, joka löytyy puhelimen yläpäästä kuulokeliitännän vierestä.

Redmi 5:n järjestelmäpiiriksi on listattu Qualcommin ”MSM8953 Lite”, joka on uusi tuttavuus, mahdollisesti vain alemmalla kellotaajuudella muokattu versio Snapdragon 625:stä. Piirin suoritinten kellotaajuus yltää 1,8 gigahertsiin, kun Snapdragon 625 yleensä pystyy 2,0 gigahertsiin. Akun kapasiteetti Redmi 5:ssä on 3 300 milliampeerituntia.

Redmi 5 voi tulla myyntiin aluksi vielä MIUI 8.5.1.1 -ohjelmistoversiolla ja Android 7.1.2 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla varustettuna uudemman MIUI 9:n sijaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut