Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisviranomainen paljasti tulevan uutuuden: Xiaomilta tulossa edullisemman hintaluokan Redmi Note 5 -älypuhelin 18:9-näytöllä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi Redmi Note 5. Kiinalaisviranomaisen TENAAn julkaisemat kuvat.

Xiaomi Redmi Note 5. Kiinalaisviranomaisen TENAAn julkaisemat kuvat.

Xiaomi julkisti jo viikko sitten edullisen Redmi 5A -älypuhelimen. Jatkoa edullisten Redmi-puhelinten viidenteen sukupolveen on kuitenkin luvassa. Odotuksissa ovat niin Redmi 5 kuin myös Redmi Note 5, joka nyt on jo paljastunut kiinalaisviranomaisen tietokannasta.

Kiinan TENAA-viranomainen esittelee vielä virallisesti julkistamattoman Redmi Note 5:n jo kuvissa, teknisten tietojen kera. Tosin puhelimen mallinimeä TENAA ei vielä vahvistanut, viitaten laitteeseen vain MEE7-koodilla, mutta mitä ilmeisimmin kyseessä on juuri huhuttu ja odotettu Redmi Note 5. Redmi Note 5:n paljastumisesta kertoo myös Android Central.

Redmi Note 5 on varustettu 18:9-kuvasuhteen näytöllä tänä vuonna älypuhelimissa vauhdilla yleistyneeseen tapaan. Muuten design muistuttaa paljon Xiaomin muita edullisempia metallirakenteisia älypuhelimia.

Kooltaan 5,99 tuuman näytön tarkuus Redmi Note 5:ssä on 2160×1080 pikseliä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera, takaa löytyvä sormenjälkilukija, 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia, 32 tai 64 gigatavua tallennusmuistia, kaksi SIM-korttipaikkaa, joista toinen on jaettu muistikorttipaikan kanssa, sekä 4 000 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 7.1.2 Nougat, varustettuna Xiaomin omalla MIUI 9 -käyttöliittymällä.

Xiaomin Redmi Note 5:een valitsema järjestelmäpiiri on vielä hämärän peitossa, mutta viime vuoden Redmi Note 4:n Snapdragon 625 -piirin jatkoksi uutuuteen looginen vaihtoehto olisi Qualcommin tämän hetken keskihintaisten älypuhelinten perusvaihtoehto Snapdragon 630.

Redmi Note 5:n mitat ovat 158,5 x 75,45 x 8,05 millimetriä ja paino 179 grammaa.

Tarkkaa tietoa Redmi Note 5:n julkistusaikataulusta ei ole, mutta odotus tuskin on enää kovin pitkä. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kiva.

  2. Hendriks

    Kiinan Note on aikamoinen köyhän miehen versio alkuperäiseen verrattuna!.

  3. Suvakkitäti

    Hendriks ootteko rasisti kun puhutte tollaista tuhmaa !!!

Tuoreimmat jutut