Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nainen osti iPhone 6:n satasella – saikin kasan pottuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Maailmalla metsästettiin jälleen huippudiilejä Black Friday -kaaoksen keskellä viime perjantaina. Näin teki myös milwaukeelaisnainen, joka löysikin lyömättömän tarjouksen, jonka PhoneArena ensimmäisenä jakoi maailmalle.

Ympäriinsä ajellut, Black Friday -mainoksin ja ilmapalloin koristeltu pakettiauto kiinnitti naisen huomion ajellessaan ympäriinsä tämän naapurustossa. Kaikkea vaatteista elektroniikkaan kaupitellut myyjä esitti naiselle uskomattoman tarjouksen; iPhone 6 sadalla dollarilla.

Tohkeissaan milwaukeelainen päätti luottaa miehen sanaan, mutta testasi toki ensin puhelimen toimivuuden rimpauttamalla siihen. Kaikki vaikutti toimivalta, joten puhelin pakattiin laatikkoonsa ja raha vaihtoi omistajaa. Nainen suori siltä seisomalta kotiin avaamaan pakettia ja nauttimaan uudesta iPhonestaan.

Naista odotti kuitenkin yllätys, kun Applen pakkauksesta paljastui iPhone 6:n sijaan 11 siististi leikeltyä perunanpalaa. Paketissa toimitettiin kuitenkin asianmukaisesti latausjohto, mutta tarkemman syynäilyn jälkeen sekin paljastui Android-puhelimeen kuuluvaksi.

Tarinan opetus? Jos diili kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se hyvin todennäköisesti myös on sitä. Liian hyvää, nimittäin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Täytyy olla tyhmä, että tuollaisiin haksahtaa, 🙄.

  • Hendriks

   Olen tyhmä, sen te varmaan tiesittekin,🙄.

 2. iKokkare

  Sai sentään rahalle vastinetta, olisi tyytyväinen.

  • Cook

   Aivan👍

Tuoreimmat jutut