Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung yllättää – Galaxy S6 mahdollisesti pääsemässä Android 8.0 Oreon makuun

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+ vuodelta 2015.

Android 8.0 Oreon betatestaus on jo käynnissä Samsung Galaxy S8 -älypuhelimella ja myös S7 on saamassa tuoreimman Android-version. Viimeisin, todennäköinen, lisäys Samsungin päivityslistalle on vuonna 2015 julkaistu silloinen lippulaivamalli Galaxy S6.

Tieto Galaxy S6:n päivityksestä on peräisin Samsungin tukihenkilöiden vastauksista, jotka levisivät Redditin keskustelupalstoilla. Kolmen vastauksen antamat tiedot ovat keskenään sen verran samanlaisia, että tieto päivityksen saapumisesta kolme vuotta vanhalle Galaxy-mallille on jokseenkin uskottava, joskaan ei varma. Yhdessä vastauksista tukihenkilö kertoi lisäksi esimiehensä vahvistaneen tiedon.

Päivitys saattaa siis olla tulossa, mutta sen ajankohdasta ei vielä ole sanottu mitään. Todennäköisintä kuitenkin lienee sen sijoittuminen ensi vuoden alkupuolelle. Ohjelmistoversiopäivitysten ilmestyminen näin vanhoille malleille on toistaiseksi ollut varsin harvinaista, mutta Samsungin, ja vastikään myös Xiaomin, toiminta antaa toiveita paremmasta päivitystuesta tulevaisuudessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Hieman kyllä epäilen!.

  • Hendriks

   Hieman kyllä epäilen itseäni!.

 2. Azazel

  Hyvä et Samsungilla tulee yli kaks vuotta vanhaan laitteeseen päivitys 😊

 3. Hendriks

  En usko Samsungin tai Galaxy S6 tai minkään muunkaan menestykseen!.

  • PJ66

   Et edes itsesi?

Tuoreimmat jutut