Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung tuo huippumalleista tutut Infinity-näytöt keskihintaluokkaan – kuva paljastaa uuden mallin yksityiskohtia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy A5 (2018) suojakuoren sisällä.

Samsung Galaxy A5 (2018) suojakuoren sisällä.

Samsungin pian odotettava Galaxy A5 (2018) -älypuhelin on nyt nähty uusissa kuvissa suojakuoren sisällä, kertoo SamMobile-sivusto.

Kuvissa esiin pääsee uuden sukupolven Galaxy A -puhelinten odotettu merkittävin uudistus eli uusi näyttö.

Samsung on tuomassa uuden sukupolven myötä tuovan aiemmin Galaxy S8 ja Galaxy Note8 -puhelimista tutun Infinity Displayn edullisempaan hintaluokkaan. Esimerkiksi Galaxy A5 (2018) -malliin on povattu huhuissa 5,5 tuuman näyttöä. 2018-vuosimallistoon lukeutuu myös ainakin suurempinäyttöinen Galaxy A7 (2018). Uudesta A3-mallista ei ole vielä kuultu nyt yksityiskohtaisempia huhuja. Galaxy A7 (2018) -mallin näytön kooksi on povattu 5,7 tai 6 tuumaa.

Mallinimet eivät välttämättä ole kiveen hakattuja. Samsungin on myös epäilty aikovan yhtenäistää eri mallisarjojensa mallinimiä, jolloin uutuudet voisivatkin olla Galaxy A8 (2018) ja Galaxy A8 Plus (2018).

Laajemmin etupuolen kattavien näyttöjen myötä sormenjälkilukija on siirtymässä uusissa A-sarjalaisissakin puhelimen taakse.

Galaxy A5 (2018):n ja Galaxy A7 (2018):n väitetty design on jo aiemmin paljastunut OnLeaksin julkaisemissa materiaaleissa.

Aiemmista Samsungin huippupuhelimista tutuista ominaisuuksista A-sarjaan voi laajentua myös Bixby-virtuaaliavustaja, joka ei kuitenkaan välttämättä ole saamassa omaa painikettaan puhelimen kyljelle.

Testiohjelmistopaljastukset ovat kertoneet aiemmin Galaxy A5 (2018):n sisältävän todennäköisesti Samsungin oman Exynos 7885 -järjestelmäpiirin sekä ainakin yhdessä versiossa 4 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Uutta ja erikoista Galaxy A5 (2018):ssa ja Galaxy A7 (2018):ssa voisivat olla kaksi etukameraa. Takana kameroita olisi vain yksi.

Lisäksi Galaxy A (2018) -mallit voivat olla pölyn- ja vedenkestäviä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Huono suuntaus!. 👎

  • Azazel

   Sattuu olemaan erittäin hyvä suunta halvemman luokan puhelimille 👍

   • Henrik1

    👍🏼

  • Hendriks

   Olen huono suuntaus!. 👎

Tuoreimmat jutut