Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusien A-sarjalaisten design vuoti – tällaisia ovat ensi vuoden Galaxy A5 ja Galaxy A7

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin A-sarjan älypuhelimet tunnetaan korkeamman keskiluokan laitteina, jotka yleensä saavat uusimmat ominaisuudet vuoden viiveellä huippuluokan S-malleihin verrattuna. Nyt ensimmäiset tiedot vuoden 2018 Galaxy A5- ja A7-malleista ovat tulleet julkisuuteen laitteiden designin ohella, vuotajana OnLeaks yhteistyössä MySmartPrice-sivuston kanssa.

Molemmat uutuudet saavat tasokkaan Full HD+ Infinity -näytön tarkkuudella 2160×1080 pikseliä. Pienemmän A5-mallin näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa, kun suurempi A7 kantaa kuusituumaista näyttöä.

Rahtusen yli kahdeksan millimetrin paksuiset puhelimet ovat myös saamassa kaksoisetukameran, mutta aiemmin huhuttu Bixby-tuki näyttää toistaiseksi epävarmalta, mikäli virtuaaliavustajalle tarkoitetun painikkeen puuttumisesta voi jotakin päätellä.‎ Infinity-näyttöjen vuoksi Samsung on lisäksi siirtänyt sormenjälkilukijan uusien A-sarjan maliensa takaosaan perinteisesti kameran alapuolelle.

Ensi vuoden Galaxy A5 ja A7 sisältävät luonnolisesti kaikki edeltäjiensä herkut IP68-suojauksesta Always On -toimintoon ja Samsung Paysta USB-C-tyypin liitäntään, jonka lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntäkin löytyy. Molempien mallien odotetaan tulevan Exynos 7885 -järjestelmäpiirillä, 4 gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennustilalla. Käyttöjärjestelmäversiona on odotetusti Android 7.1.1.

Samsung on aiemmin julkaissut puhelimiaan eri järjestelmäpiirillä maanosasta riippuen, joten Qualcommin Snapdragon 660 on myös mahdollinen vaihtoehto esimerkiksi Euroopan markkinoille tarkoitetussa mallissa.

Tältä näyttää tulevien Samsungin A-sarjalaisten design:

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. huoh

  Pitäskö näistä jotenki innostua?

 2. Hendriks

  Hintaluokassaan tod.näk., parhaat!. 👍

  • Jaro

   Harvemminpa Samsungin keskihintaluokan laitteet ovat millään tasolla hintaluokkansa parhaita olleet, jos nyt ihan objektiivisesti asiaa katsotaan. Mediasta toiseen mainintaa, ”melkeinpä mahdoton suositella nykyhinnalla”.

 3. Semmosta

  Kiinalaista romua!.,: En usko menestykseen!.

  • Hendriks

   Aivan, kuten minäkin,😊.

 4. Ape

  Hyvän näköinen 👌

  • Jaro

   Luultavasti näitä halvemmalla saat jo saman näköisen LG:n G6:n, joka lienee näitä parempi laitteena. Ikävä kyllä siinäkin on kulmista pyöreä näyttö, mikä näyttää aivan kauhealta ja myös erikoisesti hajoaa tavallista helpommin.

Tuoreimmat jutut