Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook kopioi taas Snapchatista: uusi laskuri testissä Facebook Messengeriin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook logoFacebook on menestyksekkäästi kopioinut Snapchatin tarinatoiminnon Facebook-, Instagram- ja WhatsApp-sovelluksiinsa. Nyt Facebook kokeilee jälleen uutta Snapchatista kopioitua toimintoa Messenger-viestisovelluksessaan.

Facebook Messengeriin on joillakin käyttäjillä ilmestynyt viimeisimpien keskustelujen listaan laskuri, joka kertoo kuinka monena peräkkäisenä päivänä on keskustellut kyseisen henkilön kanssa. Vastaava toiminto on tuttu Snapchatista, jossa siitä on tullut suosittu seuraamisen aihe – pitkää viestiputkea kaverin kanssa ei haluta katkaista. Myös Facebook kannustaa pitämään keskusteluputken kaverin kanssa käynnissä uudesta toiminnosta kertovassa ilmoituksessa.

Useat käyttäjät ovat raportoineet uudesta toiminnosta sosiaalisessa mediassa, mutta se on toistaiseksi testissä vasta pienellä käyttäjämäärällä.

Facebook on vahvistanut testaavansa toimintoa, mutta ei ole kommentoinut sen tulevaisuutta. Kaikki testatut toiminnot eivät välttämättä laajene koko käyttäjäkunnalle, jos testiryhmän reaktio ei ole niihin Facebookin kannalta otollinen. Myös uudella nyt testattavalla toiminnolla Facebook pyrkii saamaan ihmiset käyttämään Messengeriä yhä enemmän ja useammin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut