Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ilmaista pelattavaa iPhonelle ja iPadille Sonicin 25-vuotisjuhlan kunniaksi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Legendaarisen Sonic-pelinkin saa osana Sega Forever -julkaisua nyt ilmaiseksi.

Legendaariset Sonic-pelit saa nyt osana Sega Forever -ohjelmaa ilmaiseksi.

Sega on jo pidemmän aikaa julkaissut omia pelejään ilmaiseksi Sega Forever -ohjelmassa, joka keskittyy vanhojen klassikkojen uudelleenjulkaisuun. Viimeisimpänä kokoelmaan on lisätty nyt 25 vuotta täyttävä Sonic the Hedgehog 2, jonka voi käydä lataamassa AppStoresta ilmaiseksi iPhonelle, iPadille tai Apple TV:lle.

Alun perin vuonna 1992 Mega Drivelle julkaistu Sonic the Hedgehog 2 sijoittuu Sonic-pelien kulta-aikaan ja toimii jatko-osana vuotta aikaisemmin julkaistulle Sonic the Hedgehogille. Yleisesti Sonic the Hedgehog 2:ta pidetään yhtenä sekä pelisarjan että Mega Driven tärkeimmistä peleistä. Toinen osa esitteli uutena hahmona muun muassa Miles ”Tails” Prowerin, jolla oli mahdollista pelata myös kahden pelaajan moninpelissä.

Uusina ominaisuuksina Sonic the Hedgehog 2:n mobiiliversio tarjoaa mahdollisuuden pelin tallennukseen milloin vain ja sisältää uuden Hidden Palace Zone -alueen, jota ei alkuperäisessä Mega Drive -julkaisussa ollut. Lisäksi peliä on mahdollista pelata Knucklesina, hahmona, joka esiteltiin vasta pelisarjan myöhemmissä osissa.

Kuten kesällä Sega Forever -ohjelmaan lisätyn alkuperäisen Sonic the Hedgehogin kohdalla, myös Sonic the Hedgehog 2 sisältää lähtökohtaisesti pelin sisäisiä mainoksia. Jos peliä haluaa pelata ilman mainoksia, saa mainokset pysyvästi pois pelissä maksettavalla kahden euron maksulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi