Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5T tuli myyntiin – sai aikaan jonoja ympäri Eurooppaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 5T:ssä on 6,01 tuuman Full Optic AMOLED -näyttö 18:9-kuvasuhteella.

OnePlus toi uuden OnePlus 5T -älypuhelimensa tänään myyntiin Euroopassa ja valituissa muissa maissa, alkaen kello 16 aikaa Suomessa.

OnePlus 5T:n suurimmat uudistukset kesän OnePlus 5 -mallista ovat suurempi 6,01 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen näyttö, kasvojentunnistus sekä paremman hämäräkuvauksen saavuttamiseksi toisenlaiseksi vaihdettu toinen takakamera.

OnePlus 5T maksaa 499 euroa (6+64 Gt) tai 559 euroa (8+128 Gt).

Lue tästä myös ensitunnelmamme OnePlus 5T:stä!

Helsingissä OnePlus järjesti Elisan kanssa tänään pop-up-myyntitapahtuman Elisa Kulmassa, jossa ostajille oli tarjolla myös OnePlus-reppu yllätyksineen. Tapahtuma sai aikaan jonon, kuten vastaavat pop-upit myös muualla Euroopassa. Suomessa myynti alkoi kello 16 myös muissa Elisa-myymälöissä kautta maan.

OnePlussan omasta verkkokaupasta tänään ensimmäisenä myyntipäivänä OnePlus 5T:n ostajille on tarjolla puolestaan 50 prosentin alennus OnePlus 5T Early Bird Bundle -paketista (OnePlus 5T 3D -näytönsuoja + OnePlus 5T -suojakuori) sekä 27. marraskuuta asti 10 prosentin alennus kaikista OnePlus –tarvikkeista ja varusteista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Täytyy olla totaalisen idiootti, että jonottaa puhelinta (merkistä riippumatta!.)!. 👎

  • Hendriks

   Täytyy minun olla totaalisen idiootti!. 👎

 2. Tomm

  viimein jotain viisasta, ”puhelinmallista riippumatta”

 3. Henrik1

  Matkitaan Applen toimintatapoja. 👎🏼👎🏼👎🏼

  • Henrik1

   Tyypillistä Helsinkiläistä porukkaa.

Tuoreimmat jutut