Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-tietäjä: ensi vuonna tulossa iPhone kahden SIM-kortin tuella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tällaista iPhone-mallistoa Kuo ennustaa ensi vuodelle.

Tällaista iPhone-mallistoa Kuo ennustaa ensi vuodelle.

Apple on viime vuosina korjannut monia ominaisuuspuutteita iPhonesta – tuoden mukaan muun muassa vedenkestävyyden, stereokaiuttimet sekä pika- ja langattoman latauksen tuen. Ensi vuonna iPhonen puutelista on lyhenemässä tuella kahdelle SIM-kortille, kertoo Apple-tietäjänä tunnettu KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo.

Kuo odottaa ensi vuoden iPhone-malleihin, joita pitäisi olla luvassa syksyllä kolme mallia – 6,1 tuuman LCD-näytöllä sekä 5,8 ja 6,5 tuuman OLED-näytöillä varustettunaaiempaa parempia 4G LTE -verkkoyhteyksiä, joiden vauhdit saattavat nousta muutamien jo markkinoilla olevien Android-älypuhelinten tavoin gigabittiluokkaan.

Tämän lisäksi ainakin yksi iPhone-malliversio tukisi kahden SIM-kortin yhtäaikaista käyttöä. Tähän asti iPhonessa on ollut mahdollista käyttää kerrallaan vain yhtä SIM-korttia. Applen tupla-SIM-ratkaisun yksityiskohdista ei ole vielä tämän syvällisempää tietoa, eikä näin vielä tiedetä varmasti, tuleeko Kuon odottamassa iPhonessa olemaan kaksi SIM-korttipaikkaa vai olisiko laitteen toinen SIM mahdollisesti integroitu eSIM. Todennäköisemmältä ominaisuuden kuvailun perusteella kuitenkin vaikuttaa kaksi aivan tavallista SIM-korttipaikkaa, ja puhelin tukisi valmiustilassa yhtäaikaisia 4G LTE -yhteyksiä molemmilla SIM-korteilla.

Kaksi SIM-korttipaikkaa nousi aluksi suosituksi erityisesti kehittyvissä maissa ja edullisemmissa laitteissa, sillä kahden eri operaattorin käyttäminen saattoi säästää merkittäviä summia matkapuhelinkuluissa. Sittemmin kaksi SIM-korttipaikkaa on yleistynyt laajasti myös Android-huippupuhelinten ominaisuutena – ja onhan mahdollisuus kätevä esimerkiksi oman ja työliittymän käyttöön yhdessä laitteessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. nakke

  Eihän siihen kauaa mennyt.

  • PeeTee

   Uusi Applen vallankumouksellinen innovaatio jälleen? Kohta tulee uskonlahkolta vakuutus, että tämä on Applen kehittämä uusi järjestelmä, joka ei ole köyhiä varten.

 2. iHonor

  Kuo on tainnut noukkia nää huhut Huawein Mate 10 sarjan julkaisusta😂
  Vaikkakin ei olisi mitään ihmeellistä jos nää seuraavasta Iphonessa löytyy kun Applen kehitys on copy paste meininkiä ilman kunnollisia testejä😂

 3. Hendriks

  Ei kyllä ole tulossa!.

  • Hendriks

   Ole hiljaa…ai niin siis minä!.

 4. Rane

  Sitten kun tulee ja vieläpä tukee samanaikaista käyttöä kuten esim. One+5T niin voin jopa harkita paluuta ompun käyttäjäksi.

Tuoreimmat jutut