Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Alennuksia heti huomisesta lähtien – hyödynnä ensi viikon parhaat Black Friday -tarjoukset

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Black Friday on täällä taas. Amerikasta lähtöisin oleva musta perjantai on rantautunut viime vuosina myös Suomeen ja lukuisat yritykset ovat ilmoittaneet jo etukäteen osallistuvansa tarjouskampanjoihin. Mukana ovat muun muassa Telia, Verkkokauppa.com, Gigantti ja CDON, minkä lisäksi kansainväliset jätit, kuten Amazon ovat ilmoittaneet osallistumisestaan.

Osa verkkokaupoista ei suinkaan odota Black Fridayta perjantaihin saakka, vaan esimerkiksi Digibit on julkistanut jo tässä vaiheessa Black Friday -ennakkotarjouksia. Uutta Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää havittelevat voivatkin käydä hakemassa käyttöjärjestelmän Digibitin verkkokaupasta 50 euron hintaan normaalin 140 euron sijasta.

Suuremmassa mittakaavassa Black Friday -kampanjat alkavat huomenna, jolloin esimerkiksi Powerissa alkaa Black Friday -tarjousviikko. Muun muassa Samsungin Galaxy S8:n voi hakea Powerista huomenna 495 euron hintaan (norm. 695 euroa) ja Asuksen Transformer Pron 799 eurolla (norm. 1 299 euroa). Tarkemmin tarjouksiin voi tutustua Powerin tarjousesitteestä.

Powerin lisäksi huomenna Black Friday -tarjousviikon aloittaa myös Tokmanni, joka muiden tuotteiden ohella myy myös puhelimia. Yhä useammat verkkokaupat ovatkin laajentaneet tarjouksia perjantaista koko viikon kestäviksi ja valtaosa päättää Black Fridayn vasta viikonlopun jälkeiseen Cyber Monday -maanantaihin.

Mobiilialan parhaista tarjouksista voi lukea viikon aikana Mobiilista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Toisinaan huvittaa kuinka jotkut koittavat väittää, että Suomi ei apinoisi Yhdysvaltoja!. Jopa joulupukkimme väritys on amerikkalainen!.

  Tämäkin päivä on esimerkki amerikkalaisen kulttuurin ylivallasta, leviämisestä ja vaikutuksesta Suomeen, 🙄.

  • Hendriks

   ämäkin päivä on esimerkki minun ylivallasta, leviämisestä ja vaikutuksesta tällä sivustolla, 🙄. En usko menestykseen

  • Semmosta

   Kiitos taas päivän nauruista.

   • Hendriks

    Mikä naurattaa?.

    • JJ

     Varmaankin sinä.

     Mutta kannttaisiko toimittajan myös välillä avata silmät. Tuo Microsoftin tarjous esimerkkinä, lähtöhintä tuotteelle on 79,90e, eikä 150eur.

     Linkki ei lisäksi osoita Microsoftin verkkokappaan vaan digibitti.fi

     • Hendriks

      JJ
      Niin?.

     • Erik Österman

      Tässä on tosiaan käynyt vähän suuremman luokan huolimattomuusvirhe. Uutista päivitetty.

  • Hendriks

   Jopa Powerin mainos asiasta amerikanenglanniksi!.

 2. Tomm

  Ei oikein ole tarvetta ostaa loppuvuotena mitään elektroniikkaa yms. Ensi vuotta odotellessa A615-51G

 3. Petteri

  Kuluttajan viilausta esim tuo Powerin tarjous SONY 55″ 4K HDR ANDROID SMART-TV KD55XE9005BAEP telkusta (https://www.power.fi/televisiot-ja-tarvikkeet/televisiot/sony-55-4k-hdr-android-smart-tv-kd55xe9005baep/p-520107/ 995€, norm. 1478€) kun saman telkun saa normaalihintaan verkkokaupasta 995€ (https://www.verkkokauppa.com/fi/product/54463/htmnx/Sony-KD-55XE9005-55-Android-4K-HDR-Ultra-HD-Smart-LED-televi)

  • Äly hoi

   Kävikö mielessä että verkkokauppa vastasi tuohon powerin hintaan? Epäilen että tuota telkkua saa noin halvalla normaalisti.. 🤔

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Verkkokaupan sivulla on hintapuntari, josta näkee hinnan kehityksen. Sen mukaan verkkiksellä tuo töllö on ollut 1.10 ~1035€. Joten verkkis on vastannut korkeintaan 40 euron hinnanalennuksella powerin mainokseen.

    Näiden BF:n tarjousten kanssa saa kyllä olla varuillaan. Sen mitä olen niitä seuraillut niin eipä niissä kummoisia tarjouksia ole. Juuri tuollaisia, mitä tuo TV. Myydään jotain itsellä olevaa tavaraa samaan hintaan, mihin kilpailija on sitä myynyt jo aikaisemmin. Ja niitä nurkkiin pölyttymään jääneitä komposteja ja virkkauskoukkuja. Harvoin sieltä mitään oikeasti hyvää tarjousta löytää.

 4. Aki m

  Galaxy S8 499e O_o