Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällainen on eilen avattu Apple Park Visitor Center

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple on eilen aamulla avannut uuden vierailijakeskuksen Cupertinoon, Kaliforniaan. Applen pääkonttorin ja Apple Campuksen ohessa sijaitseva vierailijakeskus kulkee virallisesti nimellä Apple Park Visitor Center ja tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua Applen tuotteisiin ja visioihin.

Osana tänä vuonna valmistunutta Apple Park -kompleksia, Visitor Center esittelee Applen pääkonttoria muun muassa lisätyn todellisuuden ja pienoismallien avulla. Kyse ei ole pienestä kokonaisuudesta, sillä yksin päärakennuksella on pinta-alaa yli 260 000 neliömetriä ja koko kampuksen alueella peräti 71 hehtaaria. Hintalapuksi uudelle kampukselle on muodostunut viisi miljardia dollaria.

Kahdesta kerroksesta koostuva Visitor Center tarjoaa ensimmäisessä kerroksessa mahdollisuuden nauttia kahvista ja tutustua Applen tuotteisiin, mukaan lukien Apple Parkissa yksinoikeudella myytäviin tavaroihin. Toisessa kerroksessa kävijät voivat nauttia kattoterassista, josta avautuu näkymä kampukselle sekä Applen pääkonttorin päärakennukseen.

Arkkitehtuuriltaan Visitor Center noudattaa Apple Parkin muiden uusien rakennusten tyyliä, jossa korostuvat pitkät ja laajat lasiseinät sekä pelkistetty muotoilu. Apple Parkissa on myös panostettu luonnon läheisyyteen, mikä näkyy maan alle rakennettuina parkkihalleina, lukuisina puina ja viherkasveina sekä vahvana panostuksena aurinkoenergiaan.

Tarkemmin uuden Visitor Centerin avajaisiin voi tutustua CNET:n julkaisemasta YouTube-videosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. iHonor

  Kommunismi diktatuuria parhaimmillaan :D

  Applefanit pääsevät palvomaan Applen pääkonttoria ikään kuin olisi joku mekka/monumentti :D

 2. Hendriks

  Hieno rakennus!. 👍

  • Hendriks

   En usko menestykseen!. 👎

 3. Christian

  Olisi kyllä mielenkiintoinen käyntikohde. Vaikka en henkilökohtaisesti toistaiseksi (iMac hankintalistalla) omista Applen tuotteita, arvosta kyllä yritystä. Malliesimerkki siitä miten bisnestä voi tehdä, ja rakentaa menestyksekkään brändin jonka kaltaista ei toista ole, eikä välttämättä ihan heti tule. Mitään muuta puhelinvalmistaa ei voi edes verrata Appleen kun puhutaan brändistä. Laitteita itsessään voi toki verrata eikä Apple niissä ole aina se suurin, paras ja mahtavin mutta tuotemerkkinä se kyllä on sitä.

 4. herrahoo

  Kun mietin näiden foorumien keskivertoa die hard Apple-fania niin mieleeni tulee tämä ensimmäisenä asiakkaana sisään päässyt kaveri.

 5. Kairaaja

  Tällästä. Palvooko joku oikeasti jotain yritystä noin paljon, että käy tollasessa. Sitten kun vielä miettii millasesta yrityksestä on kyse, veroja kierretää minkä keretää. Lehdissä jaksetaa vielä kirjottaa, että ilmianna joku jos tiedät henkilön kiertävän veroja. En varmasti ilmiantas, ihan oikein ku miettii näitä yrityksiä esim.

  • Hendriks

   Kyllä, ainkin minä joka omistan Iphone X:än sekä Samsing Galaxy Note 8:in voin teille arvon lukiat kertoa mitä ominaisuuksia näistä luureista löytyy!..

Tuoreimmat jutut