Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nämä muutokset Nokia teki uuteen sykemittarikelloonsa sen pitkän odotuksen aikana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Withings- ja Nokia-versiot Steel HR:stä NokiaMobin tekemässä vertailussa.

Withings- ja Nokia-versiot Steel HR:stä NokiaMobin tekemässä vertailussa.

Nokia kertoi aiemmin tällä viikolla avanneensa Nokia Steel HR -kellonsa ennakkotilaukset ja toimitusten alkavan joulukuussa.

Sykemittarilla varustettu Steel HR -kello julkistettiin alun perin jo vuosi sitten Withings-merkkisenä. Nokian ostettua Withingsin muuttuivat muut tuotteet Nokia-brändin alle menneen kesän aikana, mutta uutta versiota Steel HR:stä saatiin odottaa pitkään. Alkuperäisissä Steel HR -kelloissa on kerrottu esiintyneen ongelmia, ja Nokialla haluttiin parantaa tuotetta ennen sen myyntiintuloa uudelleen Nokia-brändillä.

Nokia teki kelloon myös pieniä näkyviä muutoksia designiin, käy ilmi NokiaMob-sivuston tekemästä vertailusta. Nokia Steel HR:ssä kellon viisarit ovat aiempaa Withings-versiota paksummat, merkinnät puolestaan hillitymmät. Lisäksi kellotaulun alalaitaan on Nokia-versiossa lisätty tieto 5 ATM -painekestävyydestä eli vedenkestävyydestä 50 metrin syvyyteen asti.

Wareable-julkaisun mukaan Nokia on parantanut uudessa versiossa myös kellon sisältämän sykemittarin algoritmia, ja sykemittarin pitäisi toimia tämän ansiosta nyt aiempaa tarkemmin. Nokia itse on kertonut myös Twitterissä sykemittarin olevan nyt Nokia-versiossa päällystetty safiirilasilla sekä laturin johdon suunnitellun uudelleen.

Nokia Steel HR -kellon lähtöhinta on 189,95 euroa 36 millimetrin ja 199,95 euroa 40 millimetrin kokoisena.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. fidelity

    Koko laturi on uusittu, ei pelkkä johto.

Tuoreimmat jutut