Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorolan tuorein innovaatio: polaroid-kamera älypuhelimen takakanteen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuvassa Motorolan polaroid-kamera Moto Z -sarjan puhelimille. Suomessa kamera tulee myyntiin tammikuussa 169 euron hintaan.

Motorola on jo aikaisemmin tullut tunnetuksi Moto Mods -tuotesarjastaan, jotka laajentavat myynnissä olevien älypuhelinten ominaisuuksia. Pääasiassa puhelimen takakuoreen kiinnitettävät liitännäiset tarjoavat erilaisia ominaisuuksia paremmista kaiuttimista elokuvaprojektoriin. Myös erikoisempia ratkaisuja, kuten 360 asteen kamera, on aiemmin esitelty.

Moto Z2 Force ja uusi 360-kamerakuori.

Aiemmin julkaistut Moto Z2 Force -puhelin ja 360 asteen kamerakuori.

Tuoreimpana lisäyksenä Moto Mods -tuoresarjaan on Motorolan kehittämä polaroid-kamera. Kameran avulla käyttäjä voi tulostaa kuvat suoraan puhelimelta ja jakaa ne esimerkiksi juhlissa vieraille. Koska kameran tulostinosa on erillisessä lisäkuoressa, ei kuorta ole pakko pitää puhelimessa jatkuvasti, vaan sen voi kiinnittää tulostusominaisuutta tarvittaessa.

Julkaisuajan osalta Motorolan polaroid-kamera on tulossa Suomeen tammikuussa ja myyntihinta on 169 euroa. Kamera on yhteensopiva Motorolan Z-sarjan puhelinten kanssa, joista Suomessa myynnissä ovat Moto Z, Moto Z Play, Moto Z2 Force ja Moto Z2 Play. Ainakin toistaiseksi polaroid-kameraa myydään pelkästään erillistuotteena, eikä paketissa uuden puhelimen kanssa, kuten esimerkiksi elokuvaprojektorin kanssa on aiemmin menetelty.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Mielenkiintoinen ajatus!.

  • Henriks

   Designed in China!. En usko menestykseenDesigned in China, 🙄.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Saat tollasen tulitikkuaskin kokoisen paperikuvan? Ja mitähän kyseisen laitteen ylläpitokustannukset ovat (värit)?

  Ei mitään järkeä.

Tuoreimmat jutut