Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft Surface Book 2 tuli ennakkotilattavaksi – tässä hinnat Suomessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft Surface Book 2.

Microsoft Surface Book 2.

Microsoftin uuden Surface Book 2 -tietokoneen ennakkotilaukset ovat alkaneet Microsoftin omassa verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. Toimitusten ennakkotilaajille pitäisi käynnistyä 18. tammikuuta alkaen.

Suomessa Surface Book 2:n mallivaihtoehdot ja hinnat ovat:

 • Intel Core i5-7300U -suoritin, integroitu Intel HD Graphics 620 -näytönohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennusmuistia: 1 799 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennusmuistia: 2 349 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennusmuistia: 2 949 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 1 teratavu tallennusmuistia: 3 549 €

Yhdysvalloissa Surface Book 2 on saatavilla myös 15-tuumaisena versiona, mutta esimerkiksi Suomessa ainoa vaihtoehto on 13,5 tuuman näyttökoko.

Alkuperäisen Surface Bookin tapaan myös Surface Book 2:ssa näyttöosa on irroitettavissa tabletiksi. Pääosin ennallaan on pysynyt myös Surface Bookin joukosta erottava saranaratkaisu. Designissa uutta on, ettei 13,5-tuumaisessa ole enää lainkaan tuuletinta näyttöosassa. 13,5 tuuman mallista löytyy tuuletin kuitenkin pohjaosasta Core i7 -mallissa, mutta Core i5 -malli on täysin vapaa tuulettimista ja näin täysin hiljainen.

Surface Book 2:n akunkestoksi Microsoft lupaa jopa 17 tuntia.

Uutta Surface Book 2:ssa on myös USB Type-C -liitäntä, joka korvaa Mini DisplayPortin. Mukana on yhä myös kaksi perinteistä USB-A-liitäntää, muisikorttipaikka sekä kaksi Microsoftin Surface Connect-liitäntä lataamiseen ja lisävarusteille. USB-C ei ole Thunderbolt 3 -liitäntä. Se tukee kuitenkin myös lataamista.

Kokonaisuuteen on tehty myös monia muita pieniä muutoksia. Kaiuttimet ovat hieman aiempaa voimakkaammat. Näytön kontrastia on parannettu, nyt 1600:1-arvoon. Lisäksi näppäimistö ja kosketuslevy ovat nyt tekniikaltaan tuttuja Surface Laptopista. Kameroita mukana on kaksi, tarkkuudeltaan 8 ja 5 megapikseliä, sekä lisäksi infrapunakamera Windows Hello -käyttöön.

Päivitys kello 9.50: Korjattu tieto saatavuudesta. ///

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Köyhimys

  Eipä tarvitse edes miettiä noiden ostamista, ovat niin hyvin hinnat ”kohdillaan”.

 2. Zaqqe

  Kyllä noilla hinnoilla kannattaa myydä

 3. Hendriks

  En usko menestykseen!.

 4. Pekka

  ”Yhdysvalloissa Surface Book 2 on saatavilla myös 15-tuumaisena versiona, mutta esimerkiksi Suomessa ainoa vaihtoehto on 13,5 tuuman näyttökoko.”

  Pakko kai sitten ostaa hp:n vastaava laite.
  Hp:n grafiikkaprosessori on myös hiukan järeämpi.

  Odotan kuitenkin vielä kevään Windows päivityksen uudistuksia
  ja katson lisääntyykö kilpailu näissä, joissa on myös kynätuki (Windows Ink).

Tuoreimmat jutut