Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen Pixel 2 -älypuhelimissa jälleen ongelmia – tällä kertaa myös mikrofoni takkuilee

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

 

Google Pixel 2 XL ja Pixel 2.

Uutisoimme vastikään Googlen Pixel 2 -puhelimille julkaistusta päivityksestä, jonka piti korjata etenkin Pixel 2 XL:ää vaivanneet näyttöpulmat. Hiljattain on kuitenkin ilmennyt uusia ongelmia, mikrofonin lisäksi jälleen myös näytössä.

Monet Pixel 2 XL -älypuhelimen omistajat ovat ilmoittaneet näytön välähtelemisestä lukituksen avaamisen yhteydessä. Syytä tai korjaustapaa silloin tällöin ilmenevälle vilkkumiselle ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta laitteen uudelleenkäynnistäminen saattaa tarjota hetkellistä helpotusta tilanteeseen.

Toinen uusista ongelmista liittyy molempien Pixel 2 -mallien mikrofoniin. Se saattaa lakata toimimasta yhtäkkisesti esimerkiksi kesken puhelun tai Bixby-käytön. Googlen keskustelupalstoilla on kuitenkin löydetty ratkaisu ongelmaan: terhakka puhallus suoraan mikrofoniin tuntuu herättävän sen henkiin loppupuhelun ajaksi.

Google ei toistaiseksi ole kommentoinut asiaa, mutta selvää on, että korjaaville päivityksille on jälleen kerran tarvetta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Harri

  Ööö.. Bixbyhän on Samsungin oma virtuaaliassistentti.. kui se olis Pixel2:ssa..

  • Ape

   Samaa mietin minäkin.

   • Luurix2

    Ja mä. Vaikken yleensä kyl jaksa kuin trollata muissa kuin Apple uutisissa :D

    • Luurix2

     Trollaa vaan ihan omalla nikilläs. 👎

 2. Hendriks

  Google ja laatu!. 👎

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Biblikaaninen puhelin. Puhaltamalla herätetään henkiin. 😱

Tuoreimmat jutut