Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Luvattu Pixel 2 -päivitys nyt ladattavissa – korjaa useita näyttöongelmia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uutisoimme aiemmin Googlen Pixel 2 -älypuhelinten näyttöongelmista. Pixel 2 XL kärsi muun muassa kiinni palaneesta kuvasta, mutta nyt hakukonejätti on julkaissut päivityksen, jolla asia korjataan.

Google on päivityksessään madaltanut Pixel 2 XL:n näytön kirkkautta, jonka pitäisi hävittää näytön alalaitaan kiinni palaneet haamukuvat. Myös navigointinäppäimet himmentyvät jonkin verran entisestä, jonka pitäisi puolestaan estää uusien ongelmien muodostumisen.

Pixel 2 -puhelinten näytöt pyrkivät toistamaan värit mahdollisimman luonnollisina, joka ei ole kaikkien mieleen. Värejä on pidetty laimeina ja haaleina, mutta tuoreen ohjelmistopäivityksen myötä käyttäjät voivat itse valita mieleisensä värisävyt asetusten Värit-valikon kautta.

Joulukuulle puolestaan on suunnitteilla enemmän uudistuksia, jotka mahdollistavat esimerkiksi värien ja kirkkauden säätämisen entistä monipuolisemmin ja yksityiskohtaisemmin.

Google on jo julkaissut ohjelmistopäivityksensä joillekin Pixel 2 XL -käyttäjille, mutta kaikki pienemmän Pixel 2:n omistajat voivat jo päivittää älypuhelimensa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Olisi kannattanut hommata Samsungin paneelit, ei ongelmia, 🙄.

  2. Matti

    Olisihan tuo tietysti kiva jos puhelinta edes saisi Suomesta…

Tuoreimmat jutut