Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Galaxy S9 -huippupuhelimet voivat tulla jo alkuvuodesta – yksi uudistus ei ole toteutumassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8+ ja Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8+ ja Galaxy S8.

Samsungin huippuluokan Galaxy S9 -älypuhelimet voivat olla tulossa markkinoille jo varhain ensi vuonna, ja näin myös viimeisimpinä vuosina nähtyä aiemmin

Korealaismediat kertovat Samsungin jo aloittaneen Galaxy S9:n ja Galaxy S9 Plussan pilottituotannon lokakuussa ja massatuotannon pitäisi käynnistyä joulukuussa. Tämä kielisi myyntiintulosta kenties jo tammi- tai helmikuun aikana. Tämä olisi selvästi aiemmin kuin tänä vuonna. Galaxy S8 -puhelimet tulivat myyntiin vasta huhtikuun lopulla.

Korealaismedioiden mukaan Samsung ei aio tuoda vielä Galaxy S9 -puhelimiin näytön osana toimivaa sormenjälkilukijaa, koska sen kehityksessä on ollut ongelmia. Näyttöön integroidun sormenjälkilukijan tulo on kuitenkin edelleen mahdollista syksyllä odotettavaan Galaxy Note9 -puhelimeen.

Galaxy S9 -puhelimissa sormenjälkilukija tulee näin löytymään todennäköisesti edelleen takaa. Puhelinten takadesigniin ja komponenttien sijoitteluun on kuitenkin tiettävästi tulossa merkittäviä muutoksia, kuten myös Samsung-paljastuksistaan tunnettu Ice universe -nimimerkki on kertonut.

Galaxy S9 -puhelimiin odotetaan taakse jo Galaxy Note8:sta tuttua kaksoiskameraa. Puhelinten näyttöjen kokojen odotetaan säilyvän ennallaan 5,77 ja 6,22 tuuman koossa.

Yhdeksi syyksi Samsungin haluun aikaistaa puhelinten markkinoilletuloa on mainittu Applen iPhone X, jonka Samsung haluaa haastaa uutuusmalleillaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Joka vuosi samat huhut, ”tulee aikaisemmin”, 🙄.

  2. Azazel

    Galaxy S9 tulee olemaan hyvä mutta S8:ia pidän vuoden pidempää ku ei se päivitys oo ton rahan arvoinen :D

  3. Abcdef

    Sama mantra on nyt hoettu jo useampana vuonna peräjälkeen. Mutta kertaakaan ei S-sarja ole yhtään sen aiemmin myynnissä ollut.

Tuoreimmat jutut