Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Raportti: ensi viikolla julkistettava OnePlus 5T myyntiin saman hintaisena kuin OnePlus 5

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.

OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.

OnePlus julkistaa uuden OnePlus 5T -puhelimensa ensi viikon torstaina 16. marraskuuta New Yorkissa alkaen kello 18 Suomen aikaa. Puhelin tulee myyntiin 21. marraskuuta kello 16.

Nyt tuorein raportti tulevasta OnePlus 5T:stä kertoo huojentavia hintatietoja. Yhden puhelinmallin myyntiin kerralla keskittyvä OnePlus on viime aikoina pikku hiljaa nostanut puhelimiensa hintaa malli mallilta, mutta OnePlus 5T:n kanssa näin ei ole tapahtumassa, ainakaan Isossa-Britanniassa, raportoi TechRadar-julkaisu. TechRadarin tiedot perustuvat sen näkemiin O2-operaattorin dokumentteihin.

Jos hinnat pysyivät samoina kuin myös OnePlus 5:llä, tulisi OnePlus 5T maksamaan näin ollen Suomessa 499 euroa (64 Gt) ja 559 euroa (128 Gt) tallennusmuistin kapasiteetista riippuen.

OnePlus 5T:n merkittävimmän uudistuksen odotetaan olevan näytön koon kasvu OnePlus 5:n 5,5 tuumasta 6 tuumaan kuvasuhteen venyessä perinteisestä 16:9:stä tänä vuonna älypuhelimissa vauhdilla yleistyneeseen 18:9-kuvasuhteeseen.

Laajemmin etupuolen täyttävän näytön myötä sormenjälkilukijan pitäisi löytyä OnePlus 5T:stä takaa.

Muista teknisistä muutoksista ei ole vielä varmuutta. Sisäisen perustekniikan – Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja enintään 8 gigatavua RAM-käyttömuistia – odotetaan säilyvän ennallaan. Kameroissa voi tapahtua pieniä muutoksia, joskin takakamera koostunee edelleen 16 megapikselin pääkamerasta ja 20 megapikselin telelinssikamerasta.

OnePlus 5T:n myynti alkaa tiistaina 21. marraskuuta klo 16 Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä. Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop-up-myyntitapahtuma 21. marraskuuta klo 16. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.

OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tomm

  Epäilen vahvasti, 18:9 näyttö luulisi nostavan hinta.

 2. Ismo

  Miten pitkään noissa säilyy päivitettävyys? Kun yleensä Android-maailmassa käyttis, ja tietoturvapäivityksien saatavuus on pari sukupolvea (toisin kuin Applen tuotteissa, joissa vielä 5 sukupolvea vanhoihin laitteisiinkin saa käytännössä samat päivitykset kuin uusiin), niin OnePlussalta kun ilmestyy uusi laite puolen vuoden välein, niin onko se niin, että jo vuoden päästä (=pari sukupolvea) saa heittää puhelimella vesilintua?

  • nakke

   Kyllähän se näin vähän on. Kakkospuhelimena toiminut OP2 ei ole saanut nyt kohta vuoteen mitenkään säännöllisesti päivityksiä. Välillä tietty tulee jotain tietoturva päivityksiä, kuten nyt tuo WPA2 paikkaus ja siinä samalla uusin tietoturvapaketti.

   Jos nuo päivitykset on tärkeitä itselle, niin sitten voi kyllä heittää vesilintuja.

  • Hendriks

   Päivitysten mukana tulee näissä aina isompia ja suurempia vikoja!. 😅

   • nakke

    Niinhän mitää tulee kaikissa, oli se laite mikä tahansa. Kaikesta ei aina uutisoida.

    • Hendriks

     Enemmän näissä!.

  • Christian

   Puolitoistavuotta sitten julkaistu Oneplus 3 on saamassa vielä isoista päivityksistä Oreon. Lisäksi Oneplus on luvannut korjaus- ja tietoturvapäivitykset ”määräämättömään tulevaisuuteen” saakka, eli käytännössä niin pitkään kun laitteilla riittää käyttäjiä sen verran että päivittäminen on järkevää ja perusteltua. Voisin kuvitella että seuraavaan isoon päivitykseen saakka ainakin eli tuki kokonaisuudessaan olisi 3-4 vuoden luokkaa.

  • Phablet

   Valitettavasti applen vehkeillä voi heittää kuikkaa vaikka kuinka päivittävät. Hidastuvat, kunnes jumittuu kokonaan.

   • Christian

    Ehkä imagon vuoksi päivittävät laitteita pidempään kuin niitä ehkä pitaisi. Paha sanoa kun ei niin paljon ole kokemusta Applen puhelimista. Vaimolla sellainen on mutta tähän asti kaikki on päätyneet syystä tai toisesta toimintakyvyttömiksi ennenkuin päivitykset päättyy. Viimeisimpänä kärähti akku iPhone 6:sta. Se tosin varmasti oli omasta toiminnasta johtuvaa kun pariin kertaan itse vaihdoin siihen näytön kun oli tiputtanut puhelimen. Ottanut varmaan akku osumaa…

 3. Ei-Voi-Luottaa

  Vuotava kiina-puhelin. Ei Kiitos.

 4. Hendriks

  Ihanaaaa.. :) voihan tätä herkkua.

Tuoreimmat jutut