Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

280 merkin twiiteistä tulee pysyvä juttu – Twitterin muutos käyttöön lähes kaikilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Twitterin logoTwitter on kertonut ottavansa käyttöön palvelussaan pysyvästi twiittien merkkimäärän korotuksen aiemmasta 140 merkistä 280 merkkiin.

Twitter testasi syyskuusta alkaen muutosta jo julkisesti osalla käyttäjistä.

Twitterin mukaan testiryhmässä olleiden käyttäjien osalta täyden 280 merkin twiittejä oli vain 1 prosentti näiden käyttäjien twiiteistä, kun aiemmin 140 merkin mittaisia twiittejä on ollut 9 prosenttia kaikista twiiteistä. Twitterin mukaan pidemmät twiitit keräsivät myös keskimäärin enemmän tykkäyksiä, uudelleentwiittauksia sekä mainintoja ja toivat niiden julkaisijoille enemmän uusia seuraajia.

Aivan kaikilla käyttäjillä Twitterin merkkimäärä ei kasva. Japanin, kiinan ja korean kielillä käytössä on jatkossakin 140 merkkiä. Näissä kielissä yhdellä merkillä voi ilmaista huomattavasti enemmän, joten twiittien lyhyempi mitta ei ole ollut samanlainen ongelma.

Muilla käyttäjillä pidemmän twiittimitan pitäisi tulla mahdolliseksi lähiaikoina. Osalla käyttäjistä twiittimitan pidennys voi kuitenkin näkyä vasta hetken päästä, sillä muutoksen käyttöönotto tapahtuu vaiheittain.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huono uudistus, 👎.

  2. Simo

    Tuonkin vois lakkauttaa.

Tuoreimmat jutut