Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5T ei tue langatonta latausta – toimitusjohtaja perustelee puutetta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.

OnePlussan julkaisema kuva OnePlus 5T:stä ja sen kuulokeliitännästä.

OnePlus 5T:n julkistus on ohjelmassa ensi viikon torstaina New Yorkissa alkaen kello 18 Suomen aikaa.

OnePlus on jälleen jatkanut tulevan julkistuksensa pohjustamista. Yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kommentoinut keskustelupalstalla nyt langatonta latausta samalla tavalla kuin aiemmin 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Kuulokeliitäntä OnePlus 5T:stäkin tulee yhä löytymään, mutta langatonta latausta puolestaan ei vieläkään.

OnePlussan perustelut langatonta latausta vastaan pohjaavat sen langallliseen Dash Charge -pikalataukseen. Toimitusjohtaja Laun mukaan Dash Chargella voi ladata tarpeeksi virtaa päivän tarpeisiin vain puolessa tunnissa. Lisäksi toinen peruste langalliselle lataukselle on sen onnistuminen myös puhelinta esimerkiksi samalla pelaamiseen tai kuvaamiseen käytettäessä. Dash Chargen todetaan pitävän puhelimen viileänä ladattaessa sitä myös puhelinta käytettäessä.

”Tuoteihmisenä on innostavaa nähdä teknologian kehittyvän teoriasta käytäntöön. Harkitsimme tämän teknologian tuomista mukaan, mutta päätimme jättää sen tekemättä. Koska kaikki kulminoituu siihen, tuoko ratkaisu todellisuudessa paremman kokemuksen. Harkitsemme langattoman latauksen käyttöönottoa, kun aika on oikea. Siihen asti pysymme Dash Chargessa”, kertoo Lau.

OnePlus 5T:n merkittävimmän uudistuksen odotetaan olevan näytön koon kasvu OnePlus 5:n 5,5 tuumasta 6 tuumaan kuvasuhteen venyessä perinteisestä 16:9:stä tänä vuonna älypuhelimissa vauhdilla yleistyneeseen 18:9-kuvasuhteeseen.

Laajemmin etupuolen täyttävän näytön myötä sormenjälkilukijan pitäisi löytyä OnePlus 5T:stä takaa.

Muista teknisistä muutoksista ei ole vielä varmuutta. Sisäisen perustekniikan – Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja enintään 8 gigatavua RAM-käyttömuistia – odotetaan säilyvän ennallaan. Kameroissa voi tapahtua pieniä muutoksia, joskin takakamera koostunee edelleen 16 megapikselin pääkamerasta ja 20 megapikselin telelinssikamerasta.

OnePlus 5T:n myynti alkaa tiistaina 21. marraskuuta klo 16 Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä. Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop-up-myyntitapahtuma 21. marraskuuta klo 16. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.

OnePlus 5T:n yläpuolisko Evan Blassin jakamassa vuotokuvassa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Eli täysin sama syy kuin huaweilla mate 10 kohdalla👍

  Täysin turha ominaisuus joka syö vain akun elinikää🙄

  • Marko

   Ei ole ainuttakaan todistetta että se söisi akkua.

 2. Hendriks

  ”Lisäksi toinen peruste langalliselle lataukselle on sen onnistuminen myös puhelinta esimerkiksi samalla pelaamiseen tai kuvaamiseen käytettäessä.”

  Koska kiinalaisella logiikalla molemmat lataustavat eivät ole laitteissa samaan aikaan mahdollisia!. 😂

 3. Vanhaatekniikkaa

  Langaton lataus on menneen talven tekniikkaa. Ei sillä nykypäivänä tee enää mitään. Oli lyhytikäinen tekniikan hypetys joka ei käytännössä toiminutkaan niin hyvin kun luultiin. (esimerkiksi hidas latausnopeis ja hukkasi suurimman osan virrasta matkan aikana).

 4. tomm

  3.5mm turha kun sen saa hoidettua adapterilla.

  • Henrik1

   Adapteri pitää vaan olla aina mukana tai kiinni laitteessa!.

  • Ink-stressaaja

   Miksi hoitaa adapterilla jotain jonka voi toteuttaa ilman sitäkin? Jos sen 3.5mm -toteutuksen viemä tila on argumenttina, niin kummasti tämänkin vuoden lippulaivalaitteista löytyy laitteita joissa ko. liitännän mukanaolo ei tunnu tuovan laitteeseen kompromisseja verrattuna liittimettömiin kilpailijoihinsa.

   • Bluehammas

    Kuka enää käyttää lankakuulokkeita kännyköissä? Bluetooth on tämän päivän sana näissä ja korvaa erinomaisesti langat. Harva kuitenkaan kuuntelee flac tasoista musiikkia kännyllä ja harvalla on laadukkaat kuulokkeet joten bluetoothin häviöllinen äänensiirto ei huononna äänenlaatua merkittävästi varsinkin jos känny ja kuulokkeet tukee aptx codekia.

    • Ink-stressaaja

     Kyllä päivittäin vaikka bussissa istuessa ihmisillä näkyy myös langallisia kuulokkeita ihan reilusti langattomien lisäksi.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Olen kyllä samaa mieltä, että BT on nykyaikaa. Itse en edes harkitse langallisia kuulokkeita.
     Mutta Ink-stressaaja on kyllä oikessa. Ihmeen paljon noita langallisia kuulokkeita ihmisillä vielä näkyy, siis edelleen lähes kaikilla.

Tuoreimmat jutut