Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kehittäjien pitkään kaipaama ominaisuus tulossa Applen App Storeen – luvassa ale-hintoja alkavista tilauksista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

App Storen tarjontaa.Apple tulee tuomaan uuden mahdollisuuden sovelluskehittäjille tulevassa iOS 11.2 -päivityksessä.

Jatkossa sovelluskehittäjät voivat tarjota maksullisen tilauksen sisältävissä sovelluksissaan käyttäjille aluksi edullisemman hinnan joksikin aikaa. Mahdollisuus on erittäin odotettu sovelluskehittäjien taholta. Tähän asti mahdollista on ollut vain täysin ilmaisten kokeilujaksojen tarjoaminen.

Uusi mahdollisuus on tulossa tarjolle automaattisesti uusiutuville tilauksille.

Apple on tehnyt viimeisinä vuosina useita muutoksia App Storeen. Tämän syksyn iOS 11:ssä App Store -sovellus meni kokonaan uusiksi ja kauppa muun muassa jakautui erillisiin Apit- ja Pelit-osioihin sekä sai täysin uudelleen suunnitellun etusivun.

Aiemmin Apple otti itselleen 30 prosenttia myös kaikista App Store -tilausmaksuista. Viime kesänä tähän tuli muutos, kun Apple leikkasi osuutensa 15 prosenttiin yli vuoden jatkuneista tilauksista.

iOS 11.2 ja sen myötä uusia alemman hinnan tilaustarjouksia on tulossa todennäköisesti joulukuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hyvä uutinen, 👍.

Tuoreimmat jutut