Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Varoitus: osta iPhone X:lle suojakuori, jos et halua puhelimelle käyvän näin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kaksoiskamera ulonee jonkin verran muusta lasisesta takapinnasta.

Jos iPhone X:n ostaminen on suunnitelmissa tai puhelin on jo haettu kaupasta, ei suojakuori ole huono lisäinvestointi. Parhaiten suojakuoren tarve käy ilme eilen ja tänään julkaistuista YouTube-videoista, joissa iPhone X:n iskunkestävyys on ensimmäisen kerran todellisessa testissä.

Kuten etukäteen voi päätellä, ei iPhone X ole puhelimista kestävimmästä päästä, sillä sekä puhelimen edessä että takana on käytetty lasia. Lisäksi lähes koko puhelimen etuosa koostuu näytöstä, mikä tarkoittaa reunojen tarjoavan aiempaa vähemmän suojaa pudotusten varalta.

Hyvän kuvan iPhone X:n kestävyydestä saa YouTubeen eilen ja tänään ladatuista pudotustesteistä, joissa lasikuoren särkyvyys tulee nopeasti esille. Erityisesti vanhempien iPhone-mallien alumiinikuoriin verrattuna on iPhone X:n takalasi helposti särkyvä ja vaikeasti vaihdettavissa.

Jotain suojakuoren tarpeellisuudesta kertoo iPhone X:n näytön korjaushinnat, jotka ovat nousseet aiemmasta 77 prosenttia. Suomessa iPhone X:n näytön vaihtaminen maksaa 321,40 euroa ja muiden vikojen korjaus 611,40 euroa. Vastaavasti uuden puhelimen ostaminen maksaa 1 179 euroa tai 1 349 euroa versiosta riippuen.

Omaa kieltään iPhone X:n haavoittuvuudesta kertoo Fun360-kanavan julkaisema YouTube-video puhelimesta pudotustestin jälkeen. Lyhyt kahdeksan sekunnin video on nähtävissä alta.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tai älä yksinkertaisesti tiputa puhelinta, 🤔. En ole koskaan tiputtanut puhelintani kovalle pinnalle!.

  • Henrik1

   Vahinkoja sattuu kaikille, Hendriks.

 2. SANDY

  Itsellä Ringke Fusion kuori ollut käytössä jokaisessa omistamassani Androidissa. Ei maksa juuri mitään ja tarjoaa kovan kestävyyden, kokeiltu honor 9 pudottaa viidestä metristä näytölleen, näyttö edelleen ehjä👌

 3. Mikko

  hyvä huomio

 4. Hendriks

  Oma oneplus 5 tippui 3 metristä laattalattialle, eikä tullut mitään. Tavallinen tpu kuori vaan käytössä. Ja odotan että tuleva op5t kestäisi pudotuksen jopa 10 m laatalle.

  • Azazel

   Miten se kolmesta metrist voi tippuu? ellet heitä parvekkeelta

   • Hendriks

    Tikkailla työskentelin ja tipahti. Op tekee laatu tuotteita.

    • Azazel

     Nii se on kyl mahollist 👍

 5. Voi morjens

  Toinen varoitus:
  Apple luovuttaa iPhone X -älypuhelinten keräämää kasvodataa ulkopuolisille tahoille.

  https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000005435372.html

  Maksa reilu tonni, menetät oikeasti senkin vähän jäljellä olleen anonymiteetin.
  Muta meillä kelläänhän ei ole mitään salattavaa :)))

  • Vili

   Et siis lukenut koko uutista, vaan pelkän klikkiotsikon?

   Noloa, todella noloa sinulta.

 6. Matti#2

  Ihan pitää videolta katsoa, että tajuaa lasin menevän helposti rikki.

 7. Ismo

  Ihmetyttää muutenkin nämä puhelinten särkijät… Tiedän monta ihmistä, joilla on ihan merkistä riippumatta puhelinten kulutustahti 1-2kpl vuodessa, kun aina on näyttö rikki! Samassa ajassa kun minulla oli iPhone 6, eräällä kaverillani oli 5s, 6, 6S, toinen 6S, 7. Itseltäni ei ole hajonnut yhtään puhelinta putoamisen seurauksena, vaikken käytä suojakuoria. X:ään otin kuitenkin varmuuden vuoksi vakuutuksen.

Tuoreimmat jutut