Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi suomalaissovellus mahdollistaa Spotifyn yhtäaikaisen kuuntelun kaverin kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

List3n logo.Uusi suomalainen mobiilisovellus tuo Spotifyn kuunneltavaksi tismalleen yhtäaikaisesti kaverin kanssa.

List3n-palvelun avulla Spotifyn käyttäjät voivat kuunnella samaa musiikkia keskenään täsmälleen samaan aikaan. Käyttäjä voi palvelussa kutsua ystäviään kuuntelemaan samaa musiikkia, jota itse kuuntelee. Palvelun avulla käyttäjä voi tehdä itsestään myös DJ’n ja soittaa musiikkia julkisesti kaikille muille palvelun käyttäjille.

Omien kavereiden lisäksi List3nissä on mahdollista toimia myös julkisesti musiikkia valitsevana isäntänä sekä kuunnella tällaisten käyttäjien valintoja.

”List3n syntyi ajatuksesta muuttaa musiikin kuuntelu entistä sosiaalisemmaksi. Ei siis enää niin, että jokainen ihminen kuuntelisi haluamiaan kappaleita yksin vaan että niitä voisi kuunnella samaan aikaan suuremmassakin ryhmässä. List3nin avulla musiikista nauttivat ihmiset voivat olla vaikka eri puolilla maapalloa keskenään, mutta silti musiikin kuuntelusta tulee yhteinen samanaikainen kokemus”, kertoo Henry Verlin palvelun kehittäneestä Pellikka, Verlin & Partners -yhtiöstä.

List3n-sovellus on ladattavissa Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta. Itse List3n on ilmainen, mutta käyttö vaatii myös osallistuvilta kuuntelijoilta maksullisen Spotify Premium -tilauksen.

Päivityksinä List3n on myöhemmin saamassa muun muassa keskustelutoiminnon sekä mahdollisuuksia videosisällön yhdenaikaiseen katseluun.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Saa nähdä, miten ruotsalainen Spotify suhtautuu tähän!.

  2. Hendriks

    Täähän on itseasias tosi magee jutska!. En usko, et kukaan jonka ÄO on yli 50 vois nähä tän negatiivisen asian ainakaa Spotifyn kannalt. Täähän vaa kannustaa ihmisii hankkii premiumi!.

  3. Elias

    Samankaltaisia palveluja on ollut jo pitkään. Esim. Plug.dj ja Dubtrack, mutta musiikki tulee Youtubesta.

Tuoreimmat jutut